Врач Отоларинголог (ЛОР) Мозалев  Сергей  Олегович на Doc.ua

Отзывы о Мозалев Сергей Олегович

Врач первой категории
Сергей Олегович занимается диагностикой и лечением самых распространенных проблем ЛОР- направления. Имея богатый опыт и первую врачебную категорию, Сергей Олегович проводит первичные и повторные консультации, разрабатывает схемы консервативного лечения, а также проводит эндоскопический осмотр, эндоскопическую риносинусохирургию, пункции пазух, тонзиллэктомию.
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче отзыв

Ситуацию исправлено
Тетяна 17 Декабрь 2016
Я купувала пакет. Послуги не були надані в повному обсязі. Відповідно, клініка відкоригувала вартість. Але я не бачу сенсу йти до ЛОРа без ендоскопії. Лікар, замість нешкідливої ендоскопії, яка би дала змогу одразу на місці отримати необхідні дані, направив на шкідливу і дорогу КТ. Я дуже незадоволена. Хотілося би почути від клініки пояснення. Навіщо розміщувати пакетну послугу, якщо вона врешті не надається?
Мозалев Сергей Олегович 23 Декабрь 2016
Шановна Тетяно! Керівництво "Верум" розглянуло Ваш відгук. При проведенні огляду лікарем-отоларингологом Мозолевим С.О. Вам був виставлений попередній діагноз, підтвердження якого потребує виявлення причин закладеності носа. Ендоскопічне дослідження не дозволяє повноцінно оцінити пазухи носа, альвеоли зубів, фронтальні пазухи і т.д.- в даній ситуації найбільш оптимальний шлях діагностики - комп'ютерна томографія. Таким чином, дії лікаря були адекватні у Вашій клінічній ситуації. Вартість Вашого візиту була перерахована у відповідності з фактичним обсягом візиту. Будемо раді допомогти Вам у подальшому, здоров'я Вам! З повагою, адміністрація медичного центру "Верум".
check Проверенный пациент Визит в клинику

Врачи поблизости