Киев
Врач Уролог Романюк  Максим  Григорьевич на Doc.ua

Отзывы о Романюк Максим Григорьевич

Консультация
Оперирующий уролог проводит все оперативные вмешательства генитальной хирургии: пластику уздечки, обрезание, увеличение головки гиалуроновой кислотой, операции при варикоцеле, гидроцеле, кистах придатка, обструктивном бесплодии и болезни Пейрони, а также протезирование полового члена полужесткими, пластичными и гидравлическими протезами и др.
Рейтинг врача
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 281 отзыв

Андрій 13 Ноябрь 2024
Лікар справжній професіонал своєї справи. Візит пройшов доволі добре.
Тетяна 18 Сентябрь 2024
Загалом візит пройшов непогано. Лікар хороший спеціаліст. Шкода що наша проблема не дуже стосувалася цього лікаря. Але лікар надав консультацію і чітко пояснив що потрібно робити далі.
Максим 20 Август 2024
З лікарями ми дуже повʼязані, маємо великий досвід відвідувань лікарів. Можемо сказати, що лікар чудовий! Лікар дуже гарна людина, доступно все пояснив, було хороше ставлення як до мене, так і до дитини. Лікар компетентний, ми задоволені
Ситуацию исправлено
Сергій 26 Июль 2024
Консультацією не задоволені - прописав лікування, прочитали відгуки по прописаним лікам - вони не працюють, будемо шукати іншого уролога.
Романюк Максим Григорьевич 31 Июль 2024
Шановний Сергію, ви звернулися до мене із підвищеним показником онкомаркера та майже відсутністю скарг. Ми зробили Вам УЗД, після якого незрозуміло чому такий підвищений рівень онкомаркеру. Враховучи це, основною проблемою стало розібратися, чи підвищений онкомаркер є грізним симптомом, чи це просто випадкове його підвищення (таке буває). Я Вам сказав, що лікування поки реального не можу призначати, а треба дивитися на показник крові в динаміці (через місяць із необхідною підготовкою), а поки що можете приймати ці два препарати, що відносяться до групи БАД, та можуть мати певну протизапальну дію на турбуючий Вас орган. Я хочу закцентувати Вашу увагу на ВАЖЛИВОСТІ перездачі онкомаркеру (такого самого, як і в минулий раз) після підготовки через місяць, і вже після цього вирішувати про тактику лікування.
Вячеслав 24 Июль 2024
Все було нормально, гарно прийняв ліар, все пояснив, дякую.
Максим 25 Июнь 2024
Лікар компетентний, тактовний, все було добре, отримали необхідну консультацію і рекомендації, висновок. Ми задоволені візитом
Володимир 24 Июнь 2024
31 Май 2024
Лікар надав як належить консультацію. Гарно та доступно підказав багато нових моментів.
Антон 12 Апрель 2024
Візитом до уролога задоволений, все пройшло добре, дякую.
Вікторія 05 Апрель 2024
Лікар досвідчений, гарно ставиться до пацієнтів. Рекомендую
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости