Врач Ортопед-травматолог Ларкевич Александр Геннадьевич на Doc.ua

Врач второй категории
Консультация от1240 грн
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче отзывов

Ольга 12 Август 2026
Дуже гарний, дуже професійний лікар. Дякую лікарю за консультацію! Мені сподобалася уважність лікаря, рекомендації відповідно до мого стану. Лікар розписав мені схему лікування, тому що я буду в тривалому від'їзді. Лікар розписав як мені діяти й в яких ситуаціях, призначив ліки на майбутнє і як проводити профілактику захворювання. Сподобалося що лікар не призначив найдорожчі ліки, а призначив більш ефективні ліки в конкретно моїй ситуації. Я дуже задоволена прийомом
Ольга 04 Июнь 2026
Все було дуже чудово, мені все сподобалося.
Діана 27 Ноябрь 2025
Лікар чемний, уважний, компетентний. Прийом сподобався
Наталья 12 Ноябрь 2025
Лікар молодець, фахівець у своїй справі. Все, що мене цікавило, лікар на всі питання відповів. Все, що мене хвилювало, лікар дав поради як спеціаліст, а далі я буду вирішувати на свій розсуд
Анатолій 13 Май 2025
Мені все дуже сподобалось, ставлю найвищу оцінку, Олександр Геннадійович дуже розумний і грамотний спеціаліст, все детально розповів мені, все пройшло чудово. Дякую.