Харьков
Врач онлайн
Врач Венеролог, Дерматолог, Косметолог, Трихолог Гаврюшенко Алина Геннадьевна на Doc.ua

Отзывы о Гаврюшенко Алина Геннадьевна

Отзывов: 34
Консультация от750 грн
Дерматолог, трихолог, косметолог, профессиональные интересы которого включают лечение грибка кожи, атопического дерматита, розового лишая Жибера, разноцветного, опоясывающего лишая, себореи, угревой сыпи и других кожных патологий. Владеет техниками трихоскопии, дерматоскопии, диагностики кожных болезней.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 34 отзыва

Марія 01 Ноябрь 2024
Лікар хороша, уважна, чуйна. Все пояснила, показала, розказала. Приділила достатню кількість часу. Все максимально пояснила, що, куди й навіщо.
Дарина 18 Октябрь 2024
Лікар дуже хороша та приємна жінка. Прекрасний, уважний, ввічливий спеціаліст. Я всім залишилася задоволена, візит дійсно пройшов чудово, лікар мені дуже допомогла.
Анна 11 Октябрь 2024
Лікарка складає враження професіонала, не було зайвих навішувань процедур чи косметики, чітко по моїй проблемі проконсультувала, без зайвої води. Можу рекомендувати до візиту.
Аліна 16 Август 2024
На прийомі все було добре, дякую.
Андрій 12 Июль 2024
Класний, хороший, професійний лікар. Візит дуже сподобався. Лікар все детально розповіла, надала рекомендації. В цілому мене все задовольнило на цьому візиті, все було доволі докладно пояснено.
Артур 10 Май 2024
Прийомом задоволений, зауважень немає.
Євген 10 Май 2024
Лікарка кваліфікована, добра, відкрита та бажання допомогти пацієнту розв'язати проблему з якою звертаєшся. Рекомендую
Ольга 26 Апрель 2024
Записувалася на консультацію до лікаря, бо я вже знала лікаря, це був не перший контакт з лікарем. Лікар кваліфікований, уважний, у своїй практиці використовує новітні технології і знання, не призначає застаріли ліки. Я йшла до цього лікаря і не розчарувалася. Лікаря рекомендую!
Олександр 15 Апрель 2024
Дуже сподобався даний спеціаліст. Все дуже добре було. Візит пройшов відмінно.
Аліна 18 Март 2024
Очень хороший врач, прием понравился
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Харьков