Врач Пульмонолог, Фтизиатр Грицова Наталья Анатольевна на Doc.ua

Отзывы о Грицова Наталья Анатольевна

Отзывов: 203
Консультация от1100 грн
Наталья Анатольевна врач-фтизиатр, занимается лечением всех форм туберкулёза и саркоидоза у взрослых и детей.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 203 отзыва

Єлизавета 01 Май 2026
Лікар справжній професіонал своєї справи, все дуже сподобалося на візиті.
Наталія 20 Апрель 2026
Лікар мені дуже сподобався, компетентна, видно що знає свою роботу добре. Моє питання було цілком вирішено, тому зауважень до цього лікаря абсолютно ніяких немає.
Єлізавета 20 Апрель 2026
Прийом у лікаря пройшов дуже добре, нам все сподобалося
Наталія 25 Март 2026
Наталія Анатолівна суперовий фахівець, добра у спілкуванні, дала поради, все мені роз'яснила, пояснила. Мені дуже сподобався візит
Борис 17 Март 2026
Наталія Анатолівна дуже кваліфікована, описала мою проблему з якою звернулись до неї і відправила до свого знайомого лікаря на госпіталізацію, на наступний день зателефонувала, щоб дізнатись про моє самопочуття. Все добре, дякую.
Маргарита 03 Март 2026
Компетентний лікар Наталія Анатоліївна. Все було добре на візиті
Артемій 26 Февраль 2026
Сподобалося що лікар розказала що потрібно дообстеження і що потрібно зробити, відповіла на питання. Ми задоволені прийомом
Анна 23 Февраль 2026
Все чудово було на візиті. Лікар професіонал, надала відповіді на всі мої запитання, все пояснила. Чудова лікарка.
Марина 09 Февраль 2026
Марина 09 Февраль 2026
Лікар добре виконала свою роботу, чудово проконсультувала, надала всі необхідні рекомендації. Питань абсолютно ніяких немає по роботі лікаря, все було дійсно гаразд.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11