Психиатр, психотерапевт. Проводит консультации, назначает и корректирует лечение. Помогает справиться с такими заболеваниями, как: депрессии, панические атаки, социофобия, вегето-сосудистая дистония, синдром раздраженного кишечника, головная боль, бессонница, шизофрения, булимия, анорексия и др.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 60 отзывов
Лоліта 25 Июль 2025
Лікар вислухав все пояснив допоміг по лікуванню
Владислава 22 Июль 2025
Сподобалось уважністю, відкритістю на онлайн консультації з лікарем. Записалась ще на повторний візит
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Оксана 16 Июль 2025
Окрема подяка лікарю Бєляєву Дмитру Олександровичу. Він уважний і грамотний спеціаліст, подробно розпитує пацієнта, підбирає лікування. Вміє слухати і чути пацієнта. Звертаюсь до нього не вперше і мене все влаштовує. Можу рекомендувати лікаря іншим пацієнтам.
Діана 16 Июль 2025
Дмитро Олександрович прекрасний спеціаліст, який дуже добре розуміється у своїй справі. Консультація пройшла чудово. Дуже дякую, своїм візитом я повністю задоволена.
Анна 10 Июль 2025
Була на онлайн консультації, все пройшло дуже добре, поспілкувались з лікарем, було видно, що Дмитро Олександрович хоче допомогти та зацікавлений в гарному результаті лікування.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Юлія 02 Июль 2025
Лікар дуже сподобався як людина і як фахівець.
Оксана 25 Июнь 2025
Я візитом дуже задоволена. Лікар Дмитро Олександрович на прийомі вислухав мене, допоміг мені в моїй проблемі. Підібрав курс лікування. Я всім раджу цього лікаря.
Ганна 25 Июнь 2025
Дмитро Олександрович цікавиться проблемою з якою звертаєшся, старається підібрати вірне лікування і це дуже важливо в такому питані. Я залишилась задоволена візитом.
Анонімно 23 Июнь 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн, мені достатньо було інформації, комунікація була на рівні, прийом сподобався