Психіатр. Проводить консультації, призначає і коригує лікування. Допомагає впоратися з такими захворюваннями, як: депресії, панічні атаки, соціофобія, вегето-судинна дистонія, синдром подразненого кишечника, головний біль, безсоння, шизофренія, булімія, анорексія та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 63 відгуки
Олена 14 Серпень 2025
Сподобалось що лікар уважно слухає дослухається до кожного моменту .Ставить запитання та розуміє ситуацію. Дуже уважний відчувається що спеціаліст .Я дуже задоволена лікарем
Ганна 08 Серпень 2025
Анна 08 Серпень 2025
Лікар дуже уважний, видно що фахівець своєї справи. Рекомендую
Лоліта 25 Липень 2025
Лікар вислухав все пояснив допоміг по лікуванню
Владислава 22 Липень 2025
Сподобалось уважністю, відкритістю на онлайн консультації з лікарем. Записалась ще на повторний візит
Оксана 16 Липень 2025
Окрема подяка лікарю Бєляєву Дмитру Олександровичу. Він уважний і грамотний спеціаліст, подробно розпитує пацієнта, підбирає лікування. Вміє слухати і чути пацієнта. Звертаюсь до нього не вперше і мене все влаштовує. Можу рекомендувати лікаря іншим пацієнтам.
Діана 16 Липень 2025
Дмитро Олександрович прекрасний спеціаліст, який дуже добре розуміється у своїй справі. Консультація пройшла чудово. Дуже дякую, своїм візитом я повністю задоволена.
Анна 10 Липень 2025
Була на онлайн консультації, все пройшло дуже добре, поспілкувались з лікарем, було видно, що Дмитро Олександрович хоче допомогти та зацікавлений в гарному результаті лікування.
Юлія 02 Липень 2025
Лікар дуже сподобався як людина і як фахівець.
Оксана 25 Червень 2025
Я візитом дуже задоволена. Лікар Дмитро Олександрович на прийомі вислухав мене, допоміг мені в моїй проблемі. Підібрав курс лікування. Я всім раджу цього лікаря.