Психіатр, психотерапевт. Проводить консультації, призначає і коригує лікування. Допомагає впоратися з такими захворюваннями, як: депресії, панічні атаки, соціофобія, вегето-судинна дистонія, синдром подразненого кишечника, головний біль, безсоння, шизофренія, булімія, анорексія та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 57 відгуків
Оксана 16 Липень 2025
Окрема подяка лікарю Бєляєву Дмитру Олександровичу. Він уважний і грамотний спеціаліст, подробно розпитує пацієнта, підбирає лікування. Вміє слухати і чути пацієнта. Звертаюсь до нього не вперше і мене все влаштовує. Можу рекомендувати лікаря іншим пацієнтам.
Анна 10 Липень 2025
Була на онлайн консультації, все пройшло дуже добре, поспілкувались з лікарем, було видно, що Дмитро Олександрович хоче допомогти та зацікавлений в гарному результаті лікування.
Юлія 02 Липень 2025
Лікар дуже сподобався як людина і як фахівець.
Оксана 25 Червень 2025
Я візитом дуже задоволена. Лікар Дмитро Олександрович на прийомі вислухав мене, допоміг мені в моїй проблемі. Підібрав курс лікування. Я всім раджу цього лікаря.
Ганна 25 Червень 2025
Дмитро Олександрович цікавиться проблемою з якою звертаєшся, старається підібрати вірне лікування і це дуже важливо в такому питані. Я залишилась задоволена візитом.
Анонімно 23 Червень 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн, мені достатньо було інформації, комунікація була на рівні, прийом сподобався
Данило 13 Червень 2025
Дарія 11 Червень 2025
Мені дуже сподобався спеціаліст, Дмитро Олександрович дуже серйозно віднісся до моєї проблеми, я давно шукала саме такого лікаря. Планую і надалі проходити там лікування.
Денис 22 Травень 2025
Лікар мені сподобався, цілком компетентний спеціаліст. Все було супер на консультації.
Володимир 25 Квітень 2025
З лікарем спілкувалися онлайн. Все, що мені було потрібно дізнатися, лікар доступно все пояснив, все було зрозуміло. З лікарем ми на звʼязку. Онлайн консультація сподобалася