Врач Дерматолог, Дерматовенеролог Мельник Владимир  Васильевич на Doc.ua

Отзывы о Мельник Владимир Васильевич

Отзывов: 236
Консультация от1000 грн
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні венеричних захворювань і вирішенні будь-яких проблем зі шкірою. Проводить дерматоскопію, видалення бородавок, папілом та кандилом, допомогає позбутися вугревого висипу, подразнень, грибкових уражень та ін. Лікар приймає дітей з народження.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 236 отзывов

Сергій 30 Апрель 2026
Прийом пройшов добре. Лікар уважний, чуйний, приємний в спілкуванні
Анастасія 28 Апрель 2026
Юліанна 02 Апрель 2026
Василь 19 Март 2026
Дуже професійний лікар. Володимир Васильович швидко визначив проблему. Це був другий лікар, до якого я звернувся, перший лікар поставив взагалі неправильний діагноз.
Ганна 14 Март 2026
Щиро вдячна лікарю за допомогу. Дуже приємне ставлення, уважність і професіоналізм. Нарешті отримали лікування, яке дало результат. Залишились тільки позитивні враження.
Ганна 02 Март 2026
Лікар нам дуже сподобався, дійсно вдячні за допомогу. Багато було корисних порад від лікаря, лікування призначене лікарем напрочуд дієве і що головне без нічого зайвого, без всяких лишніх препаратів. Лікар все гарно та по суті розказав. Плануємо записатися ще на візит саме до цього лікаря, залишилися дійсно усім задоволені. Дякую.
Василь 13 Февраль 2026
Вікторія 11 Февраль 2026
Компетентний лікар, доступно все пояснив, все було достатньо зрозуміло. Мені дуже все сподобалося на візиті.
Юлія 05 Февраль 2026
Все пройшло чудово на візиті
Олексій 20 Январь 2026
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Врачи поблизости