• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб - вс : выходной

пр. Соборный, 232

Днепровский,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Була записана на УЗД діагностику до даного медичного центру, все пройшло дуже добре, чудовий лікар та дуже гарна клініка, в цілому я повністю задоволена візитом, дякую.

Валерія, 14.04.26

Мені сподобався сервіс, обслуговування, та лікар яка проводила діагностику.

Ірина, 11.03.26

Супер все було у цій клініці. Візит пройшов добре. Лікар молодець, була процедура зняття швів, лікар все зробив класно та безболісно, дякую.

Андрій, 28.01.26

В клініці робили УЗД щитоподібної залози. Оцінюю роботу найвищим балом. До цього лікарі й в цю клініку я звертаюсь вже не перший раз. Все дуже уважно, зрозуміло. В цій клініці я себе обстежую і дитину записала, я задоволена клінікою

Максим, 26.01.26

Клініка ця мені дуже сподобалася, буду звертатися ще у цю клініку обов'язково.

Андрій, 10.12.25

Все було добре. Лікар все пояснила та розповіла на діагностиці . В клініці була в перше мене все влаштувало

Людмила, 01.12.25

Все зручно, добре відношення персоналу та лікаря, який проводив діагностику. В клініці чистенько, все нормально.

Юлія, 24.11.25

Людмила, 14.10.25

Добре пройшов візит у цій клініці, претензій абсолютно ніяких немає. Все було уважно, мені дуже сподобався лікар, який виконував діагностику, дійсно кваліфікований спеціаліст.

Олена, 30.09.25

В клініку звертались на обстеження УЗД. Дуже сподобався прийом, дуже гарний та кваліфікований лікар. Клініка також сподобалась, все було вчасно і зручно, без зауважень

Михайло, 26.09.25
Центры поблизости