Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Проверенные отзывы о ДЦ
В клініку звертались на УЗД нирок. Нам сподобалося все, гарне ставлення лікаря та адміністратора, уважно і з розумінням поставились до нашої проблеми. Лікар на всі питання відповідав, висновок обстеження фаховий. Гарне обслуговування
В клініку зверталися на УЗД доплерографія кінцівок. Лікар діагностики відповів на всі наші запитання, надав рекомендації, висновок. Робота адміністратора на ресепшен бажає бути кращою. Після обстеження хотіли розрахуватися за послугу, а нам довелося чекати поки адміністратор закінчить свої справи. Все інше в клініці нас повністю влаштувало
Все супер було, сама атмосфера у клініці приємна, все було комфортно. Зробили мені процедуру якісно та класно. Нічого зараз не турбує, залишилися щонайкращі враження про цю клініку.
Все дуже сподобалося в цій клініці. І візит був хорошим і лікар, який проводив діагностику теж дуже сподобався. Обладнання у клініці досить сучасне, візит пройшов вчасно. Дійсно все дуже сподобалося.
Все дуже сподобалсь. Дуже приємні та ввічливі люди. Дуже хороша клініка.