Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Дуже все сподобалось! Нас зразу ідентифікували, хто ми, на яку годину ми записані. Нас прийняли трошечки раніше, був вільний час. Привітні лікарі, ввели в курс справи, що потрібно робити дитині. Абсолютно все сподобалося.
Лично я приходила с ребенком, мне не было с кем ее оставить, большое спасибо сотрудникам за то что помогли сделать процедуру, и уделили внимание ребенку.
Очень мне понравилось, врач приятная такая женщина. Очень все хорошо. Правильно поставлен диагноз, это были не почки.
Приємне спілкування з професіоналами. Враження гарні. Пройшло все, трошки жваво, тому що перший раз, але враження гарні. Все пройшло добре. Ніяких таких, негативних емоцій, я не отримала. Хороший результат. Я думала, що доведеться чекати, але все швидко, нормально.
Всем осталась довольна. Все приветливые, все хорошо, чисто, быстро приняли, вовремя, по времени, не ждала ничего.
Чудова клініка, всередині комфортно і приємно знаходитись. Персонал ввічливий і кваліфікований. Все зробили швидко і чітко. Сподобалось, що було все вчасно, а не як в державних лікарнях. Задоволений візитом.
Хорошая клиника, не первый раз обследуемся.
Все хорошо прошло.
Все хорошо, мне все понравилось. Спасибо.
Все прошло нормально. Все хорошо.