Отзывы о диагностическом центре «Neuro-CardioLab» на Воробьева
- Парковка,
- Оплата карточкой,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
В клініці гарне обслуговування та працюють професійні лікарі.
Клиника нам очень понравилась, хорошие специалисты, доступно все объяснили, никаких претензий нет
Дуже задоволений сервісом та комфортом. Хотілося б побільше таких клінік як ваша. Все пройшло швидко та добре. Залишилися лише позитивні емоції.
Відношення було добре, все пройшло хорошо, я залишилась задоволеною.
Все добре, провели діагностику, ми задвоолені, дякую.
Усе було гарно на вищому рівні, усе роз'яснили, пояснили. Я задоволена.
Усе зручно, привітно привітали, добре відношення. Усім задоволений.
Дуже дякую, все зробили добре, лікар молодецьвізит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Загалом візитом задоволена, але довелось очікувати у черзі.
Робив у клініці електронейроміографію ноги, залишився повністю не задоволеним висновком, у якому було написано, що жодних проблем не маю, на жаль це не так, тому звернувся до іншої клініки, де було підтвердження моєї проблеми. В цю клініку я більше не звертатимусь.
Діагностику провели гарно, швидко, зауважень не було
Клініка дуже нам сподобалася. Все було доволі добре у клініці.
Робила в клініці УЗД, лікар Калякін незрівнянний фахівець! Я дуже задоволена його роботою.
Дуже хороший, ввічливий персонал у цій клініці. Сама клініка чиста, сучасна, акуратна. Спеціалісти хороші, все доступно пояснили. Загалом ця клініка дуже мені сподобалася.
Сподобалось все - від того як зустріли, провели діагностику, до того як проводили. Гарна клініка з гарним персоналом.
В клинике было все хорошо, УЗИ специалист молодой специалист, диагностику провели без замечаний, надеюсь заключение диагностики правильное. Замечаний к персоналу клиники не было
Дуже сподобалася клініка.У клініці дуже гарні, кваліфіковані лікарі. У самій клініці все красиво, чисто, затишно. Загалом все відбулося дуже добре, вчасно та якісно.
Все пройшло на високому рівні, мене раніше прийняли, ніж був записаний, все швидко, якісно, дякую.