Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр ZDRAVO на ул. Малая Морская

Центральный

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Лікар який робив мені УЗД серця прийняв мене завчасно, дуже ввічливий, відповів на мої запитання які мене цікавили. Мені все сподобалось.

Олег, 22.05.2025

Візит пройшов дуже добре, мені було максимально комфортно у цій клініці. Дуже все сподобалося.

Михайло, 09.05.2025

Все було добре все сподобалось

Лариса, 01.05.2025

Мені все дуже сподобалось, діагностика пройшла чудово, дуже гарна клініка. В клініці, і атмосфера прекрасна, і спеціалісти також, дуже високого рівня. Дякую, все було добре.

Наталія, 19.04.2025

Досить добре пройшов візит у цій клініці. Дякую.

Людмила, 03.04.2025

Все супер було у клініці, дійсно дуже все сподобалося. Сервіс, все чітко відбулося по часу. Візит пройшов швидко, все у клініці є на місці це дуже зручно - аналізи та інші медичні послуги. Мені дійсно дуже все сподобалося у цій клініці.

Віктор, 15.03.2025

В клініці комфортно знаходитись, зручне місцеперебування. Ехо провели швидко та якісно. Рекомендую

Віталій, 05.02.2025

Була вперше у клініці, як на перший погляд, все було досить нормально в цій клініці, чесно сказати я б з радістю  повернулася в цю клініку ще раз, планую звертатися за допомогою саме в цю клініку.

Людмила, 29.01.2025

Персонал клініки великі молодці. Все пройшло чудово

Андрій, 29.01.2025

В клинике все красиво, все хорошо, культурно, вежливо, нет никаких претензий. Доктор УЗИ специалист замечательный, УЗИ сердца прошло хорошо, обследование было тщательным

Алла, 29.01.2025

Дуже все сподобалося в даній клініці.

Світлана, 10.01.2025

Клініка дуже хороша, комфортна та зручна. Всі у клініці привітні як медперсонал, так і лікарі. Всі виконують свою роботу професійно. Сподобалося що ми приїхали у клініку скоріше по часу і нас зразу прийняли, без будь - яких очікувань. Загалом візит пройшов досить добре.

Анастасія, 08.01.2025

В клініці все пройшло добре, гарне спілкування, прийом відбувся вчасно, без черг, візитом задоволена

Людмила, 23.12.2024