Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Отзывы о диагностическом центре Ехокор, відділеня УЗД

Діагностичний центр
  • Парковка,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 9:00-17:00
  • Сб-Нд: вихідний

вул. Навроцького, 23 ( поліклініка, 2-й поверх). На карті

Сихівський

К-сть відгуків

41
Рекомендації

37

1

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Лікар-УЗІ спеціаліст ввічливий, уважний і має добре ставлення до пацієнтів.

Богдан, 12.02.2020

Лікар УЗІ спеціаліст гарно подивилась та чітко і ясно розповіла. Все пройшло добре

Анна, 12.02.2020

Кабінет знаходиться в старій лікарні. Але сам кабінет у граному стані.

Оксана, 05.12.2019

Хороший прием, обычно врачи не хотят разговаривать об обследовании, а тут во время УЗИ сердца со мной поговорили, объяснили все.

Олег, 05.04.2019

Трішки не сподобалося, що апарат був явно не з нашого століття, а ще напевно з Радянського Союзу. Не розумію за що я заплатив гроші, я міг би зробити таке ЕКГ і у звичайній поліклініці безкоштвно.

Віталій, 26.03.2019

Встановіть, будь ласка, показник, куди йти, бо я шукала півгодини, не могла знайти, де знаходиться. А так все нормально. Як треба буде, ще буду звертатись в цю клініку.

ХРИСТИНА, 22.02.2019

Дуже чудовий лікар, гарна медсестра, все пройшло на вищому рівні.

Валентина, 13.02.2019

Все було добре. Швидко мене прийняли, по запису. Я запізнилась, але мене пропустили по черзі.

Наталія, 24.11.2017

При всій повазі, конкретної відповіді не було. Причини болю говорили із словами "може", "можливо" і т.п. 160 грн потратили, а потрібно ще раз йти, але уже в інший УЗД кабінет.

Оксана, 18.07.2016

Дуже хороша лікарка, яка робила УЗД, дуже приємна, гарне відношення.

Галина, 24.05.2016

Я просила, чтобы мне все-все написали, но мне написали не всю информацию. Когда я приехала к доктору, она сказала, что оно недостаточное, там не все данные написаны и отправила меня на повторное УЗИ.

Анна, 07.03.2016

Стара клініка, я більш чогось соліднішого очікував. Можливо, зовнішній вигляд не впливає на якість роботи, кабінет дуже тісний, як на мене. лікар дуже молоденький.

Назар, 26.01.2016

Найнижча у Львові ціна на УЗД + привітна медсестра і тямущий лікар. Рекомендую!

Ірина, 06.01.2016

Все понравилось, в клинике все хорошо. Чисто, комфортно.

Данило, 24.09.2015
Центри поблизу

вул. Угорська, 15.