- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-16:00
- Вс: выходной
Коцюбинское, ул. Доковская 14/1. На карте
Святошинский , м.Святошин
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Дуже сподобалося обслуговування у клініці, було досить комфортно. Персонал та лікарі приємно спілкуються з пацієнтами, пройшло все доволі швидко без будь-яких затримок - це дуже сподобалося.
Все було чудово, ніяких зауважень, роботою лікаря УЗД спеціаліста задоволені
Загалом все нам підійшло у цій клініці. Було комфортно та зручно у клініці. Персонал клініки дуже уважний, професійний та ввічливий. Лікарі дуже кваліфіковані, все нам пояснили, зробили усе швидко та якісно.
Гарна клініка, гарно усе організовано у цій клініці. Все зробили дуже швидко, мені було трішки дивно що нічого не пояснили, просто сказали ідіть потім до лікаря. Можливо це методика така у клініці.
Все сподобалося, швидко провели діагностику, зауважень не було
Прекрасна клініка, чудовий персонал у цій клініці. Спеціалісти просто чудові теж, дуже все сподобалося, дуже добре все було.
Мені все сподобалося, все охайно, чисто, персонал привітний, в клініці комфортно, лікар діагностики хороший, зауважень не було
Все дуже сподобалося у клініці. Пройшло все швидко, було зручно та нормально.
І клініка і лікар-діагност мені дуже сподобалися, звертатимуся і надалі, дякую.
Зручна та комфортна клініка, я задоволена, записалася на іншу діагностику також. Дякую.
Обслуговування відмінне, лікар УЗД дуже хороший усе зробив так як треба.
Візит пройшов добре, усім задоволена.
Все добре