Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Робила в цій клініці УЗД діагностику. Все було добре. Лікар гарний спеціаліст і приємна людина, приділив увагу, вислухав, відповів на всі питання що мене хвилювали.
Дуже дякую, проведенням діагностики задоволена, обслуговуванням в клініці також, не маю зауважень.
Клініка сподлобалася, обслуговуванням та проведенням діагностики також задоволена, дякую.
Я дуже задоволена обслуговуванням, дякую.
Дуже хороше обслуговування у цій клініці, все пройшло доволі швидко та якісно. У самій клініці було доволі чисто, охайно та зручно.
Клініка комфортна, проведенням діагностики задоволена, дякую.
Комфортно та зручно було. Відбулося усе вчасно, швидко та якісно. Консультацію отримала, на жаль не було зразу ніякого результату. Доведеться очікувати результатів згодом, але загалом мене все повністю влаштувало у цій клініці.
Дуже все сподобалось - вчасно, дуже коректно, під час УЗД, усе пояснили від а до я, що та як треба. Візит пройшов добре.
Дуже чудові спеціалісти у цій клініці, які добре знають свою роботу. Все пройшло чудово. У самій клініці дуже було класно, чисто та комфортно. Сервіс просто чудовий, є все необхідне. Дуже гарний, чемний персонал. Мене повністю все задовольнило у цій клініці.
Сподобалася клініка. Все пройшло доволі добре.
Усе пройшло добре. Залишився задоволеним.
Було дуже комфортно та зручно у цій клініці.
Комфортна клініка, діагностику провели якісно, дякую.
Все пройшло дуже швидко що мене здивувало, ЕКГ провели 30 секунд і в розшифровці було написано два слова. Я не зовсім зрозумів чи якісно мене обстежили, планую пере обстежитись і іншій клініці.
Довелося трішки зачекати. А в загальному все нормально, все добре пройшло.
Все добре пройшло. Лікар яка робила мені УЗІ дуже сподобалась. Лікар професіонал, спеціаліст хороший, питань ніяких немає.
В клініці було все добре, записався на наступний прийом до іншого лікаря
Залишився задоволеним - отримав усе, що хотів.
Роботою клініни та лікаря задоволена, все вчасно, ввічливо
Врач на узи профессионал, большой молодец. Но девушки на кассе-регистратуре просто тихий ужас. Зачем таких держут. Чтобы добиться ответа спрашиваешь по сто раз.
Клиника хорошая и довольно комфортабельная. Доктор-УЗИ- специалист компетентный. Все прошло хорошо
Вижу организовано хорошо все. Я получил результаты. Но не получил рекомендации.
И бахилы есть, доктор УЗИст профессиональный, ходим всей семьей в этот центр.
Все вовремя и быстро.Рассказали ,показали.
В даному візиті, довелося почекати, через затримку попереднього пацієнта. Довелося чекати біля кабінету, хвилин тридцять - сорок. А все інше, сподобалося.