Центр відновлення зору Анатолія Совви в Івано-Франківську
Диагностический центр
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Проверенные отзывы о ДЦ
Не достатньо інформативний прийом, причини звернення не з'ясовуються, мені не сподобалося.
Оксана, 10.06.2024
Ответ клиники
У нашому центрі є різні комплекси обстежень та окремі спецвиміри, які пацієнт може обрати для себе. Якщо проводяться комплекси обстежень - базове, розширене або повне чи глаукомне обстеження - то сюди входить також і консультація лікаря-офтальмолога. Якщо ж обирається будь-який спецвимір - то консультація лікаря вже не входить сюди, проте її можна окремо замовити та поспілкуватись з лікарем стосовно отриманих даних. Вимір очного тиску це спецвимір, який не передбачає консультації, якщо пацієнт консультацію не замовив. Якщо потрібна більш детальна інформація щодо проведеного виміру - пацієнт може записатись на консультацію, принести свої результати та поспілкуватись з лікарем. Або провести повноцінне обстеження, після якого лікар зможе надати більше інформації стосовно стану зору пацієнта.
13.06.2024
Діагностику зору провели добре, але не сподобалося що за висновком діагностики потрібно приходити в інший день, це дуже незручно
Катерина, 23.05.2024