Диагностический центр

Узкопрофильный медицинский центр «ОН Клиник» в Чернигове специализируется на лечении заболеваний в области проктологии, гинекологии, гастроэнтерологии, дерматологии и трихологии, хирургии. Специально для качественной диагностики болезней тут размещено отделение УЗИ.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 17:00
  • вс : 8:00 - 14:00

ул. Героев Чернобыля, 3

Черниговская область,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Ержіке, 08.04.26

Сподобалося все у цій клініці, також тут доволі адекватні ціни на медичні послуги, нічого такого погано тут не було.

Юрій, 15.03.26

Клініка дуже гарна, ввічливий персонал, В клініку зверталась на УЗД органів черевної порожнини. Лікарю дуже докладно все розповіла, бо у мене було цікаве питання. Я дуже задоволена візитом до цього лікаря

Наталія, 25.02.26

У клініці цій дуже хороше відношення до пацієнтів. Тут працюють хороші люди та прекрасні спеціалісти, які видно на своєму місці, всі молодці. У клініці всі були привітні, заходиш на візит і тебе зразу приймають це дуже сподобалося, нічого погано сказати про цю клініку не можу, все дійсно було добре.

Тетяна, 26.10.25

Олександр, 14.09.25

Все прекрасно, дякуємо.

Галина, 01.08.25

Дуже зручно було у цій клініці. Дякую.

Лариса, 09.07.25

Все пройшло добре, дякую.

Олександр, 05.07.25

В клініці в середині вигляд охайний відповідає статусу клініки.На рецепції все було коректно та вчасно. А лікар сподобався своєю досвідченістю і тактичними прийомами

Олександр, 05.07.25

Все сподобалось, дякую.