Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Субалин порошок 1 доза №10
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии

251.4 - 296.81 грн
Субалин форте капсулы №10
Субалин форте капсулы №10
290.09 - 368.31 грн
Формы выпуска, которые есть в вашем городе

Фармакологические свойства

Форма выпуска: порошок для оральной суспензии
Кому можно: Взрослым, Детям, Аллергикам, Водителям
Способ ввода: Внутрь / перорально
Взаимодействие с едой: До

СКЛАД діючі речовини - в одній дозі препарату міститься не менше 1-109 живих мікробних клітин Bacillus subtilis УКМ B-5020; допоміжні речовини - сахароза, желатин, натрію хлорид.

ПОКАЗАННЯ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ Субалін призначають в комплексному лікуванні дорослих: хворих на вірусні гострі гепатити А та В; хворих вірусним хронічним гепатитом В; носіїв HBsAg; хворих бактеріальними та вірусно-бактеріальними менінгоенцефалітами; хворих гострими кишковими інфекціями (ГКІ) (легких форм та захворювань середнього ступеня, а також тяжких форм у пацієнтів з протипоказаннями до антибіотикотерапії), які спричинені патогенними та умовно-патогенними мікроорганізмами (Salmonella spp., Shigella spp., ентеропатогенними E. colі Proteus spp.. Staphylococcus spp., Candida spp.), в тому числі стійкими до антибіотиків; пацієнтів, що перенесли ГКІ, у разі виділення патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, а також дисфункції кишечника. Субалін призначають в комплексному лікуванні дітей: хворих хронічними вірусними гепатитами В та С з дисбіозом кишечника, синдромом ендотоксикозу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І ДОЗИ Вміст флакону розчиняють кип'яченою охолодженою водою. Спосіб розчинення. У флакон додати необхідну кількість води (з розрахунку 1-2 чайні ложки води на 1 дозу препарату). Препарат розчиняти протягом 1-2 хвилин до утворення гомогенної суспензії. Отриману суспензію випити і запити невеликою кількістю води за 30- 40 хвилин перед їжею. Розведений препарат не підлягає зберіганню. Дорослим препарат призначають у таких дозах: для лікування гострого гепатиту А - по 2 дози 2 рази, на добу протягом 10 днів; для лікування гострого гепатиту В - по 2 дози 3 рази на добу, протягом 10 днів; для лікування хронічного активн

Этот препарат в аптеках г. Одесса
На карте Cписок
Бажаємо здоров'я65111, м.Одеса, вул.Владислава Бувалкіна(Бочарова генерала),30/1
401.5 грн
Бажаємо здоров'я65098, м.Одеса, вул. Тираспольська,1
465 грн
АНЦвул. Корольова, 98
404.55 грн
Бажаємо здоров'я65025, м.Одеса, вул.Семена Палія(Дніпропетровська дорога),118
415 грн
Бажаємо здоров'я65113, м.Одеса, пр-т Князя Ярослава Мудрого(Глушка академіка),14, прим.102
Аптека Копійкавул. Князя В.Великого (Добровольського), 139
418.23 грн
АНЦвул. Мала Арнаутська, 94
426.07 грн
Аптека Копійкавул. Семена Палія, 99Б
442.32 грн
АНЦвул. Буніна, 33
443.64 грн
Аптечна мережа 911 (Одеса 3)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Преображенська, буд. 42
446.6 грн
Аптека Копійкавул. Академіка Корольова, 42/44
453.32 грн
Аптека оптових цін (Одеса 24)Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Преображенська, буд. 68
460.6 грн
Аптека Копійкапр. Небесної Сотні, 30а
504.55 грн
Бажаємо здоров'я65026, м.Одеса, вул.Грецька, 46
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию