Мгновенная связь с Doc.ua

Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Пиновит капли назальные 10 мл
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии
Артикул 009400Код регистрации UA/6606/02/01
77.35 - 110.66 грн

77.35 - 110.66 грн

Фармакологические свойства

Форма выпуска: Капли
Кому можно: Взрослым, Детям, Кормящим, Диабетикам, Водителям
Способ ввода: для носа
Взаимодействие с едой: Не имеет значения

Инструкция - Пиновит капли назальные 10 мл Скачать инструкцию

Склад

діючі речовини: 1 мл препарату містить олії сосни гірської (Оleum Pini pumilionis) 35 мг, олії м’яти (Mentha oil) 10 мг, олії евкаліптової (Eucalypti oleum) 5 мг, α-токоферолу ацетату 15 мг, тимолу 0,3 мг;

допоміжні речовини: тригліцериди середнього ланцюга.

Лікарська форма. Краплі назальні.

Основні фізико-хімічні властивості: прозора безбарвна або зі злегка жовтуватим відтінком масляниста рідина зі специфічним запахом.

Показання.

Гострі та хронічні риніти неалергічної етіології, ринофарингіти, інфекційно-запальні захворювання слизової оболонки носа і носоглотки, ларинготрахеїти.

Протипоказання.

Алергічні риніти, підвищена чутливість до компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози.

Безпосередньо перед застосуванням треба потримати флакон з препаратом у долоні, щоб нагріти його до температури тіла. Кришку зняти і, злегка натискаючи на гумову вставку-крапельницю, закапати розчин у ніс. Після застосування препарату флакон завжди закривати кришкою.

Дорослі. У перший день закапувати Піновіт® по 2-3 краплі у кожен носовий хід 3-6 разів на добу, з другого дня – по 2-3 краплі у кожен носовий хід 3-4 рази на добу.

Діти віком від 2 років. По 1-2 краплі препарату 3-4 рази на добу.

Тривалість лікування визначає лікар індивідуально, залежно від терапевтичного ефекту та переносимості препарату. Зазвичай курс лікування становить 5-7 днів.

Діти.

Піновіт® застосовувати дітям віком від 2 ро

Этот препарат в аптеках г. Киев
На карте Cписок
Аптека оптових цін (Київ Аптека №40 (ТВА))м. Київ, Голосіївський р-н, вул. Васильківська, буд. 5/7
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 35)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Софіївська, буд. 1/2
91.34 грн
Аптека оптових цін (Київська 164)м. Київ, Деснянський р-н, вул. Сержа Лифаря, буд. 1, прим. 283
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київ Аптека № 56 (ТВА))м. Київ, Голосіївський р-н, вул. Велика Васильківська, буд. 114 (в літ. А)
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 26)м. Київ, Деснянський р-н, просп. Червоної Калини, буд. 26
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 128)м. Київ, Дарницький р-н, вул. Княжий Затон, буд. 12, прим. 121
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 143)м. Київ, Дніпровський р-н, вул. Райдужна, буд. 6
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 122)м. Київ, Дарницький р-н, просп. Григоренка Петра, буд. 20
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 92)м. Київ, Голосіївський р-н, вул. Васильківська, буд. 1
79.4 грн
Аптека оптових цін (Київська 137)м. Київ, Святошинський р-н, вул. Клавдіївська, буд. 34, прим. 69
79.4 грн
Аптечна мережа 911 (Головна аптека Києва)м. Київ, Печерський р-н, б-р Лесі Українки, буд. 24, прим. 483
80 грн
Бажаємо здоров'я02068, м.Київ, вул.Ревуцького,12/1
Бажаємо здоров'я03115, м.Київ, пр-т Берестейський (Перемоги),91
Бажаємо здоров'я02192, м.Київ, вул.Миропільська,19, літера А
Бажаємо здоров'я03142, м.Київ, вул.Мирослава Поповича(Семашка),21, прим.19
Бажаємо здоров'я02101, м.Київ, вул.Вінстона Черчилля(Червоноткацька), 14
82.5 грн
Бажаємо здоров'я02091, м.Київ, Харківське шосе,152 (літера А)
Бажаємо здоров'я02138, м. Київ, вул.Бальзака 60
82.6 грн
Бажаємо здоров'я02059, м.Київ, вул.Драгоманова,2, прим.872
82.6 грн
Бажаємо здоров'я01032, м.Київ, вул.Петлюри Симона,2/4
82.8 грн
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию