Doc.ua - бронь лекарств в несколько кликов! Скидка до 30% в свыше 6000 аптек

Реосорбилакт р-р для инф. 400 мл,
Внешний вид товара может отличаться от изображенного
в наличии
Артикул 002184Код регистрации UA/2399/01/01
285.53 - 376.67 грн

285.53 - 376.67 грн

Формы выпуска

Формы выпуска, которые есть в вашем городе

Фармакологические свойства

Форма выпуска: Жидкость
Кому можно: Взрослым, Аллергикам, Диабетикам, Водителям
Способ ввода: Капельницы
Взаимодействие с едой: Не имеет значения

Инструкция - Реосорбилакт р-р для инф. 400 мл, Скачать инструкцию

Склад

діючі речовини: 1 мл розчину містить сорбітолу 60,0 мг, натрію лактату (у перерахунку на 100 % речовину) 19,0 мг, натрію хлориду 6,0 мг, кальцію хлориду дигідрату (у перерахунку на кальцію хлорид) 0,1 мг, калію хлориду 0,3 мг, магнію хлориду гексагідрату (у перерахунку на магнію хлорид) 0,2 мг;

допоміжна речовина: вода для ін’єкцій.

Показання

Для поліпшення капілярного кровотоку з метою профілактики та лікування травматичного, операцiйного, гемолiтичного, токсичного і опiкового шоку, при гострiй крововтратi, опiковiй хворобi; при iнфекцiйних захворюваннях, що супроводжуються інтоксикацією, при загостренні хронiчного гепатиту; при сепсисі; для передоперацiйної пiдготовки та в пiсляоперацiйний перiод; для поліпшення артеріального і венозного кровообігу з метою профілактики тромбозів, тромбофлебітів, ендартеріїтів, хвороби Рейно.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів лікарського засобу. Реосорбiлакт® не застосовувати при алкалозi, а також у випадках, коли протипоказане вливання великих об’ємів рiдини (крововилив у мозок, тромбоемболiя, серцево-судинна декомпенсацiя, артеріальна гіпертензія III ступеня, декомпенсовані вади серця, термінальна ниркова недостатність), зневоднення, олігурія.

Спосіб застосування та дози

Реосорбiлакт® вводити дорослим внутрiшньовенно краплинно зі швидкістю 40-60 крапель за хвилину. При необхідності допускається струминне введення лікарського засобу після проведення проби шляхом краплинного введення зі швидкістю 30 кр/хв. Після введення 15 крапель застосу

Этот препарат в аптеках г. Кривой Рог
На карте Cписок
АНЦпр-т. Гагаріна, 72
309.57 грн
Бажаємо здоров'я50084, м.Кривий Ріг, вул.Віктора Оцерклевича(Курчатова),5, прим.2
336.6 грн
Аптека оптових цін (Кривий Ріг 15)Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Тернівський р-н, вул. Сергія Гладуша, буд. 3а
311.7 грн
АНЦвул. Гетьманська, 82-А
319.27 грн
Аптека Копійкавул. Пушкіна, 1
319.28 грн
Аптека оптових цін (Кривий Ріг Аптека № 54 (ТВА))Днiпропетровська обл., м. Кривий Ріг,Металургійний р-н, просп. Миру, буд.28, приміщ. 220
320.3 грн
Бажаємо здоров'я50082, м.Кривий Ріг, вул.Чарівна,3, прим.9,10,11
322.25 грн
Аптека оптових цін (Кривий Ріг Аптека №64 (ТВА))Днiпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Довгинцівський р-н, вул. Гетьмана Івана Мазепи, буд. 74
323 грн
Аптека оптових цін (Кривий Ріг 8)Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Покровський р-н, мікрорайон 5-й Зарічний, буд. 60Г
323.1 грн
Подорожникм. Кривий Ріг, вул. Лісового, 13А
324.36 грн
Аптека оптових цін (Кривий Ріг 3)Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Покровський р-н, вул. Терещенка Володимира, буд. 1А
327.7 грн
Аптека Копійкавул. Володимира Великого, 24
331.23 грн
Бажаємо здоров'я50025, м.Кривий Ріг, вул.Миколаївське шосе,6, прим.1
333.14 грн
Бажаємо здоров'я50089, м.Кривий Ріг, вул.Героїв Маріуполя(Головка Адмірала),45, прим.1,2
Бажаємо здоров'я50047, м.Кривий Ріг, вул.Колачевського Сергія,93а
Бажаємо здоров'я50103, м.Кривий Ріг, вул.Соборності,94, прим.39
Показать еще 20 аптек

С этим товаром тоже покупают

Товары которые сейчас покупают

Онлайн-консультация с профессиональным врачом не выходя из дома
Заказать консультацию