Пластика вуздечки верхньої губи — хірургічне втручання по усуненню дефектів вуздечки. Така вуздечка губи відповідає за кріплення губи до верхньої щелепи. Така складка розміщена між верхньою губою і верхніми яснами перпендикулярно двом передніх зубів. Вона грає важливу роль при артикуляції людини, вимові.
У нормі вуздечка «кріпиться» від верхніх зубів на 5-8 мм вище. Але, існують аномалії, коли вуздечка верхньої губи виходить прямо між передніми зубами. Згодом така щілина може ставати тільки ширше.
Проводити операцію можна з 3 років, коли сформувалися передні різці. Бажано пластику короткої вуздечки проводити до 6-7 років, коли молочні не змінились на постійні. Бувають винятки, коли пластику проводять ще в пологовому будинку, і тільки через те, що дитині складно брати груди і, як наслідок, погано набирає вагу.
Перед операцією важливо знайти кваліфікованого хірурга, який вас проконсультує і все детально розповість про майбутню маніпуляцію Наприклад, що вона займає близько 15 хвилин, про підготовку і реабілітаційний період.
Підготовка полягає в очищенні ротової порожнини, а перед тим — в прийомі їжі пацієнта. Другий пункт відповідає за нормальне згортання крові. І, що важливо, психологічна підготовка дитини батьками.
Повне загоєння швів становить близько двох тижнів. Протягом декількох днів важливо стежити, щоб не розійшовся шов. Бажано не їсти твердої їжі, яка стимулює до перезавантаженню щелепи.
| Услуга | Цена услуги |
|---|---|
Пластика уздечки губы Стоматологическая клиника Profident | 350 грн |
«Люмі-Дент» – это сеть стоматологических клиник, использующая последние достижения современной стоматологии, а также стоматологическое оборудование ведущих мировых производителей. Мы – лучший медицинский центр в Киеве. При нахождении в клиниках «Люмі-Дент» мы гарантируем только положительные эмоции, абсолютно безболезненное лечение и сервис самого высокого уровня.
ул. Анны Ахматовой, 14 А, Киев, 02055
Дарницкий, м.Осокорки, м.Позняки, м.Харьковская
просп. Владимира Ивасюка, 24 А, Киев, 04210
Оболонский, м.Минская, м.Оболонь
ул. Левка Мациевича, 2/4, Киев, 03186
Соломенский, м.Вокзальная
Profident – стоматологическая клиника для всей семьи, где можно получить консультацию опытных стоматологов-терапевтов, ортопедов, ортодонтов и хирургов. Центр оказывает полный спектр дентальных услуг, включая гигиену ротовой полости, лечение кариеса и его осложнений любой сложности, удаление и протезирование зубов, лечение каналов, установку имплантов, брекетов и скайсов
ул. Чорновола, 29 а
Шевченковский, м.Лукьяновская, м.Политехнический институт