- Вс: выходной
- Вс: выходной
- Нд: вихідний
Другие оториноларингологічні клиники в Миколаїві
Медичний центр «ОН Клінік» Миколаїв - це сучасний багатопрофільний медичний заклад, що працює за стандартами європейських країн світу. Головною спеціалізацією даного медичного центру є є застосування безболісних і безопераційних методик лікування захворювань ще
ZDRAVO - це мережа медичних центрів в Миколаєві та Одесі Ми пропонує широкий перелік медичних послуг і професійну якість обслуговування – й все це без черг і з персональним підходом до кожного пацієнта. Наша мета – зробити сучасну первинну медицину доступною кожному та стати вашим надійним медичним партнером на все життя. ще
вул. Мала Морська, 34а. На карті
Центральний
Дитяче відділення ОН Клінік Миколаїв є цілодобовим медичним закладом з європейським рівнем обслуговування. В даному відділенні клініки працюють лікарі всіх спеціальностей необхідних для повного медичного обстеження в найкоротші терміни. Так само в дитяче відділення ОН Клінік Миколаїв присутній лабораторія де можна зробити всі необхідні аналізи ще
вул. Шосейна, 5/1 . На карті
Заводський
проспект Миру, 13. На карті
Інгульський
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей. Доступні консультативні послуги, діагностичні і лабораторні дослідження, вакцинація, ведення вагітністі та ін. Одним з основних напрямків є Хірургія одного дня - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання. Клініка обладнана гарною операційною та комфортними палатами. ще