Нова можливість для вашого здоров’я: електроенцефалографія (ЕЕГ) зі зінижкою 30% у філії на Кониського, 45-49

30% знижки на електроенцефалографію (ЕЕГ) до кінця року.
знижка
-30 %
До кінця акції залишилося
11 днiв
19:24:26
Про акцію

Діагностувати стан головного мозку тепер можна швидко, безболісно та сучасно. У нашій філії на вул. Кониського, 45-49 розпочала роботу нова діагностична послуга — електроенцефалографія (ЕЕГ).

Що таке ЕЕГ? Це безпечне та точне дослідження електричної активності мозку в реальному часі. Процедура не викликає болю або дискомфорту і є повністю безпечною як для дорослих, так і для дітей.

Як відбувається процедура? Дослідження займає лише 20-30 хвилин:

• Підготовка: Ви зручно розташовуєтесь у кріслі. На голову надівається спеціальна шапочка з датчиками, місця контакту зі шкірою обробляються гелем.
  • Запис: Вам потрібно бути розслабленим. Лікар може попросити виконати прості завдання (закрити очі, глибоко подихати), щоб оцінити реакцію мозку. Процес безшумний і безвтручальний.
  • Завершення: Після зняття електродів ви одразу можете повертатися до звичних справ — жодного періоду відновлення не потрібно.

Акційна пропозиція!
На честь запуску послуги ми запроваджуємо спеціальну ціну: Електроенцефалографія (ЕЕГ) — 1300 грн (замість 1800 грн).

Акція діє до 31.12.2025

Де це доступно? Послуга проводиться виключно у філії за адресою: вул. Кониського, 45-49.

Дбайте про здоров’я мозку вчасно! Записуйтесь на ЕЕГ за спеціальною ціною.

Акція діє лише за попереднім записом.

Вас може зацікавити