Ми підібрали 15 найкращих педіатрів України за версією користувачів сервісу DOC.UA, щоб допомогти у виборі лікаря, який знайде індивідуальний підхід до кожної дитини для якісного лікування в доброзичливій атмосфері.
Педіатр – одна з найбільш затребуваних і відповідальних професій у дитячій медицині. Педіатр стоїть на сторожі здоров'я дитини з моменту народження. У компетенції лікаря давати поради новоспеченим батькам щодо виховання та годування, консультації в разі занепокоєння про стан здоров'я. Варто відзначити й основний напрямок його діяльності: діагностика та лікування захворювань, актуальних для дитячого віку, оцінка фізичного та нервово-психологічного розвитку дитини.
На сайті сервісу DOC.UA представлено понад 541 тис. відгуків пацієнтів, які вже пройшли консультації або лікування у лікарів. Ми порахували кількість звернень і залишених відгуків пацієнтів після візиту до фахівців за 2 останні роки. При формуванні рейтингу ми також враховували стаж роботи, категорію і професійні заслуги лікаря в медичній сфері. І ось що у нас вийшло: