ТОП-15 педіатрів України за версією DOC.UA

Ми підібрали 15 найкращих педіатрів України за версією користувачів сервісу DOC.UA, щоб допомогти у виборі лікаря, який знайде індивідуальний підхід до кожної дитини для якісного лікування в доброзичливій атмосфері.

Педіатр – одна з найбільш затребуваних і відповідальних професій у дитячій медицині. Педіатр стоїть на сторожі здоров'я дитини з моменту народження. У компетенції лікаря давати поради новоспеченим батькам щодо виховання та годування, консультації в разі занепокоєння про стан здоров'я. Варто відзначити й основний напрямок його діяльності: діагностика та лікування захворювань, актуальних для дитячого віку, оцінка фізичного та нервово-психологічного розвитку дитини.

Як ми складали рейтинг?

На сайті сервісу DOC.UA представлено понад 541 тис. відгуків пацієнтів, які вже пройшли консультації або лікування у лікарів. Ми порахували кількість звернень і залишених відгуків пацієнтів після візиту до фахівців за 2 останні роки. При формуванні рейтингу ми також враховували стаж роботи, категорію і професійні заслуги лікаря в медичній сфері. І ось що у нас вийшло:

1. Чернега Наталія Федорівна (Київ)

2. Басараба Наталія Михайлівна (Київ)

3. Фоміна Ольга Олексіївна (Київ)

4. Бабич Лідія Юріївна (Київ)

5. Живодьор Ірина Анатоліївна (Дніпро)

6. Гнип Алла Іванівна (Львів)

7. Іськів Марʼяна Юрїївна (Львів)

8. Врублевська Світлана Володимирівна (Одеса)

9. Подгорна Тетяна Георгіївна (Одеса)

10. Літвінова Мар’яна Володимирівна (Харків)

11. Бедрій Наталія Миколаївна (Вінниця)

12. Рикова Станіслава Олександрівна (Ірпінь)

13. Гриценко Ганна Сергіївна (Бровари)

14. Магуряк Галина Іванівна (Івано-Франківськ)

15. Кирильчук Тетяна Григорівна (Миколаїв)