Чому до лікаря потрібно записуватися через DOC.ua?

В першу чергу, DOC.ua - це сервіс. І ми хочемо, щоб в цьому не виникало ніяких сумнівів. Ми міняємо уявлення про сервіс в сфері охорони здоров'я. Ми робимо медичне обслуговування доступнішим. Ми працюємо для того, щоб кожен пацієнт міг вибрати лікаря необхідної спеціальності в потрібному районі міста і записатися до нього на прийом. Швидко, зручно і безкоштовно.

DOC.ua - це кращий безкоштовний онлайн-сервіс пошуку лікаря і запису на прийом. І ось чому:

Ми - безкоштовний сервіс!
DOC.ua - безкоштовний сервіс для пацієнта. Ми працюємо без прихованих комісій, і вартість послуг на нашому сайті збігається з вартістю в прайсі клініки. Для того щоб дотримуватися цього відповідність, наша служба контролю цін докладає масу зусиль.

Ми не заробляємо на пацієнта під час запису через сайт і не беремо з нього ніяких грошей за свої послуги. Наше завдання - дати вибір і об'єктивну інформацію, записати на прийом до потрібного лікаря і простежити, щоб все пройшло добре. Ми заробляємо, співпрацюючи з клінікою.

Іноді партнери ведуть себе недобросовісно, ​​бажаючи заробити або заощадити. Про такі випадки ми просимо повідомляти, тому що інформація у нас на сайті повинна бути достовірною. Наше завдання - вирішити проблему з клінікою на користь пацієнта.

На сьогоднішній день у нас найбільш повна і достовірна інформація про лікарів в Україні. Ми точно знаємо, що жоден з порталів крім DOC.ua не відслідковує в реальному часі зміну місця роботи лікарів і вартість їх послуг. Ми ж ці відомості отримуємо безпосередньо від лікарів та клінік, перевіряємо і даємо пацієнтам в зручному вигляді.