Приватні клініки Одеси в районі Приморський (130)

Дивитись лікарів Одеси
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
«Чадо» приватна дитяча офтальмологія
add_box Офтальмологія ... ще
Сучасний комплексний підхід до діагностики та лікуванн. короткозорості, далекозорості, астенопії, амбліопії, косоокості, астигматизму у дітей та дорослих
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Пр-т. Шевченко 8/13на карті
БлагоДар в м. Одесса

БлагоДар в м. Одесса

add_box Наркологія Психологія Психотерапія ... ще
Медичний центр "Благодар" - унікальний медичний заклад, що спеціалізується на позбавленні від зайвої ваги, алкогольної залежності, ігроманії та пристрасті до тютюнопаління. Лікар медичного центру "Благодар" проводить по кілька прийомів в місяць в кожному з філій, тому необхідно УТОЧНЮВАТИ ДАТУ ПРИЙОМУ ЛІКАРЯ У ВАШОМУ МІСТІ.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Каманіна 2/2на карті
Ноу Хау Мед

Ноу Хау Мед

4.8
3відгуки
add_box Алергологія Імунологія Косметологія Психологія Терапія ... ще
«Ноу Хау Мед» - комплексна система, що надає повну діагностику, лікування, профілактику захворювань, що дозволяє пацієнтам вирішувати проблеми, пов'язані з психічним, фізичним здоров'ям, в стінах одного медичного центру. Лікарі-фахівці центру застосовують в лікувально-діагностичній практиці ексклюзивні медичні технології: досягнення світової медицини, які підтвердили свою безпеку, ефективність, новітні результативні методики, які пройшли випробування в європейських клініках.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Генуезька, 24б (Кодор Сіті Мол, 4 поверх, 414 каб.)на карті
Arden medical center

Arden medical center

3.8
1відгук
add_box Гінекологія Дерматологія Дієтологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика
Медичний центр «Arden» пропонує своїм пацієнтам широкий вибір послуг таких медичних напрямків, як: дерматологія, косметологія, дієтологія, трихологія, гінекологія. У центрі проводять послуги контурної пластики, ботулінотерапії, біоревіталізації, інтимного омолодження, лікування волосся і шкіри голови та ін. Центр обладнаний новітнім медичним устаткуванням.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дерибасівська, 9на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний психотерапевтичний кабінет Дьяура С.Б.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний психотерапевтичний кабінет Дьяура С.Б. був створений в 2010 році, після чого почав надавати послуги висококваліфікованого лікаря, який допомагає вирішити широке коло проблем психологічного характеру. Наприклад, депресивні стани, фобічні стани, панічні атаки, занижена самооцінка, проблемні взаємини з оточуючими, незадоволеність різними аспектами особистого життя, проблеми з професійним просуванням, психосоматичні захворювання і т.п.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Базарна, 61на карті
Селф, психологічний центр
Паркінг Wi-Fi зона
Центр психології «Self» - це та установа, де кожному клієнту буде надана допомога за такими напрямками, як проблемні відносини, соматичні патології, особистісний ріст, мотивація та ін. В центрі проводяться консультації (індивідуальні та групові), працює дитячий психолог, а також можна прийняти участь в навчальних програмах, психологічних тренінгах та майстер-класах.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Троїцька, 33/а, офіс 401 (вхід з двору)на карті
Аврамед

Аврамед

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Аврамед» надає послуги висококваліфікованих лікарів з усіх видів послуг (ортопедія, терапія, хірургія, профілактика і гігієна, реставрація зубів, ортодонтія, відбілювання зубів, дитяча стоматологія). Робота проводиться на якісному обладнанні з використанням сучасних матеріалів і технологій.
вул. Дюківська, 8, офіс 2нна карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Сагайдак А.В.
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Буніна, 21на карті
вул. Спиридонівська, 21 на карті
Офтальмологічний кабінет Люксоптика
add_box
В офтальмологическом кабинете «Люксоптика» в Одессе ведут прием квалифицированные врачи-офтальмологи, главной целью для них является лечение аномалий рефракции. В кабинетах вам дадут консультацию по поводу поддержания зрения в норме, проведут диагностику зрительного анализатора взрослым и детям, помогут подобрать необходимое средство коррекции при надобности.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
на карті
Люменіс, центр лазерної епіляції
add_box Косметологія ... ще
В «Люменісі» пацієнти можуть пройти атравматичну і високоефективну процедуру з видалення волосся. В «Люменіс» процедури з лазерної епіляції проводяться з використанням сучасного лазера (діодного) Lumenis Light SheerЕТ. Крім послуг з лазерної епіляції, в центрі «Люменіс» проводять міостимуляцію, вакуумний масаж, безопераційну підтяжку/ліпосакцію, обгортання, пілінг-скраб тіла і ін.
access_time_filled пт - нд : 8:00 - 22:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний
вул. Катерининська, 85на карті