Приватні клініки Одеси в районі Приморський (130)

Дивитись лікарів Одеси
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медіком, центр здоров'я та краси
7відгуків
add_box Дерматологія Косметологія ... ще
Центр здоров'я і краси Медіком - це медичний заклад, в якому кращі фахівці надають косметологічні та лікарські послуги в комфортних умовах і на новітньому обладнанні. Центр був заснований в 2011 році і на сьогоднішній день в його стінах проводяться процедури, спрямовані на повернення молодості і краси шкіри за допомогою косметологічних процедур, а зовсім не операцій. До того ж в Медікомі проводиться корекція будь-яких недоліків на тілі за допомогою лазерних процедур без наслідків і болю. Для ін'єкцій використовуються виключно фірмові оригінальні препарати.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 20:00 access_time_filled сб : 11:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Прохорівська, 51на карті
Клініка Войнаровських

Клініка Войнаровських

Стоматологична клініка
5відгуків
add_box Стоматологія ... ще
Клініка Войнаровських дарує своїм пацієнтам здорові і красиві зуби, які є мрією для багатьох людей. В даному медичному закладі проводиться безболісне лікування зубів при абсолютної стерильності інструментів, що гарантує якість роботи лікарів. Тут можна пройти лікування зубів, протезування або реставрацію зубів, імплантацію і протезування, відбілювання, лікування періодонтитів, пульпітів, хвороб ясен (пародонтоз, пародонтит), кіст щелеп, а також виправлення за допомогою брекет-систем прикусу
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Канатна, 85на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Меліш Н. С.
4відгуки
add_box Психологія ... ще
Паркінг
Наталія Сергіївна працює в гештальт-підході. Індивідуальні консультації, тривала психотерапія.
access_time_filled пн - чт : 9:00 - 21:00 access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Тениста, 2 А, кв. 1а, 1 поверхна карті
ЛОР клініка «БебіЛОР»
4відгуки
add_box Оториноларингологія ... ще
Клініка «Бебі ЛОР» створена для всієї родини! Велику увагу тут приділяють маленьким пацієнтам! Висококваліфіковані лікарі грамотно організовують процес лікування і допоможуть зробити ваше перебування в клініці «Бебі ЛОР» максимально комфортним!
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Черняховського, 24-Ана карті
Голубка, медичний центр
3відгуки
add_box Нетрадиційна медицина ... ще
Медичний центр «Голубка» спеціалізується на комплексній терапії хронічних патологічних станів організму за допомогою методу біорезонансної терапії доктора Колмакова В.Г. У медцентрі «Голубка» пацієнтам допомагають в лікуванні інфекційних захворювань будь-якої природи, корекції функціональних збоїв в роботі органів і систем, терапії хронічних дегенеративних процесів, різних отруєнь та інтоксикацій.
access_time_filled чт : 11:00 - 18:00 access_time_filled сб : 11:00 - 16:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Князівська, 23на карті
Приватний кабінет Чернеги В. В. у Школі гармонії
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
Кабінет знаходиться в історичному центрі міста, в місці зі зручною транспортною розв'язкою. Навколо є місця для парковки. Обладнаний для комфортної роботи як клієнтів так і терапевта. Затишна атмосфера сприяє розслабленню і максимальної зручності. Тут гармонійно поєднуються як сімейна так і індивідуальна терапія, діагностика, спеціальні вправи і процедури. Надається комплекс улуг сприяє максимально повного і якісного результату і досягнення спільно поставлених цілей.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Пушкінська, 37на карті
Приватний кабінет психотерапевта Юлії Вікторовни
add_box Психотерапія ... ще
Приватний кабінет, у якому ви можете отримати повноцінну консультацію і допомогу кваліфікованого психотерапевта Мідько Юлії Вікторівни з питань тривожних розладів, фобій, травматичного досвіду та інших психологічних проблем
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
провулок Онілової, 17на карті
VITALIS medical (Віталіс)

VITALIS medical (Віталіс)

Медичний центр
3відгуки
add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Оториноларингологія Пластична хірургія Проктологія ... ще
VITALIS medical — широкопрофільний хірургічний медичний центр в серці Одеси. Спеціалізується медичний центр на пластичній хірургії, косметології та клітинних технологіях. Також є можливість відвідати гінеколога, уролога, дерматолога, проктолога, флеболога та інших фахівців. Центр забезпечений сучасним медичним обладнанням та комфортними палатами.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
Французський бульвар, 32на карті
Клініка сучасної стоматології доктора Бедрицького
add_box Стоматологія ... ще
У клініці лікаря Бедрицького пацієнти отримують послуги за такими розділами стоматології: терапевтична, лазерна, ортопедична, дитяча, хірургічна. Приймає в клініці представник династії стоматологів-хірургів Гліб Вікторович Бедрицький, який протягом 26 років веде активну медичну практику.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Пушкінська, 52на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Главацької І.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Главацькою І.В. надає психотерапевтичну, психологічну допомогу в лікуванні психосоматичних захворювань, розладів. У комфортній атмосфері проводиться психотерапія різних станів, особистісних, сімейних проблем, індивідуальне консультування пацієнтів
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Осипова, 19на карті