Приватні клініки Миколаєва (47)

Дивитись лікарів Миколаєва

Мануальна терапія

Практикуючий лікар
12відгуків
Паркінг
Приватний кабінет «Мануальна терапія» надає послуги висококваліфікованого лікаря, спрямовані на лікування хвороб хребта, а також внутрішніх захворювань. В його стінах проводиться робота по таким медичним напрямки, як терапія, мануальна терапія і рефлексотерапія. Пацієнтів приймає лікар Ситник Віталій Петрович, який може похвалитися 20-річним досвідом роботи, протягом якого він вилікував сотні пацієнтів з такими діагнозами, як остеохондроз, защемлення сідничного нерва, плексити, а також різні внутрішні хвороби.
пр. Богоявленський, 202на карті
Корабельний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний психологічний кабінет Руслана Ткачука в центрі «Корисний ресурс»
Паркінг
Приватний психологічний кабінет Руслана Ткачука в центрі «Корисний ресурс» надає послуги психолога, психотерапевта, сімейного психотерапевта, дитячого психолога. Тут діють терапевтичні і психологічні групи різної спрямованості. У центрі працюють сертифіковані фахівці з багаторічним досвідом.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Китобоїв 16, 3 поверх, оф. 311на карті
Інгульський
Сертал

Сертал

Медичний центр
4.8
26відгуків
Медицинский центр «Сертал» специализируется на костно-суставной системе (лечение остеохондрозов, суставов сколиозов, артроза, артритов и др.). В его стенах можно пройти УЗИ (с приставкой для осмотра костно-суставной системы – позвоночника, грыжи, протрузий, разрывов менисков, связок, мышц, бурсит), а также другие исследования, помогающие увидеть общую картину заболевания.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 15:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Наваринська, 15 а (5 кутів)на карті
БлагоДар в м. Миколаїв
Медичний центр "Благодар" - унікальний медичний заклад, що спеціалізується на позбавленні від зайвої ваги, алкогольної залежності, ігроманії та пристрасті до тютюнопаління. Лікар медичного центру "Благодар" проводить по кілька прийомів в місяць в кожному з філій, тому необхідно УТОЧНЮВАТИ ДАТУ ПРИЙОМУ ЛІКАРЯ У ВАШОМУ МІСТІ.
вул. Московська, 47на карті
Медичний кабінет лікаря Мазо Романа Борисовича
Паркінг
Мазо Роман Борисович. Уролог, андролог, сексолог. Лікар вищої категорії. Проводить діагностику і лікування урологічних захворювань, чоловічого безпліддя, сексуальних розладів. Також займається питаннями дієтології. Розроблено методику збалансованого харчування.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
проспект Богоявленський, 4/1на карті
Корабельний
Скіф

Скіф

Лікувальний діагностичний центр
4.4
4відгуки
Паркінг
У стінах лікувально-діагностичного центру «Скіф» досвідчені фахівці займаються немедикаментозним лікуванням різних хвороб за профілем неврології, терапії, кардіології, пульмонології. У «Скіфі» проводять мікрохвильову спектроскопію, термовізіонні обстеження, неінвазивні обстеження організму за допомогою компресійної осціллометрії «Скіф».
пр. Леніна, 152/1на карті
Arden medical center в Миколаєві
1відгук
Медичний центр «Arden» пропонує своїм пацієнтам широкий вибір послуг таких медичних напрямків, як: дерматологія, косметологія, дієтологія, трихологія, гінекологія. У центрі проводять послуги контурної пластики, ботулінотерапії, біоревіталізації, інтимного омолодження, лікування волосся і шкіри голови та ін. Центр обладнаний новітнім медичним устаткуванням.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Миру, 17на карті
Ленінський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Ліщенко Е.А.
Паркінг Дитяча кімната
Частный кабинет психолога Лищенко Е.А. предоставляет квалифицированную психологическую помощь каждому клиенту и работает на результат. Доктор-психолог в своей практике использует действенные методики, которые позволяют справиться с любыми психологическими проблемами, как личностными, так и семейными.
ул. Шевченка 71, оф. №418на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр реабілітації та ресоціалізації наркозалежних «Источник»
add_box Наркологія ... ще
Центр реабілітації та ресоціалізації наркозалежних «Джерело» є організатором тривалої стаціонарної відновної програми для молодих людей у ​​віці від 15 до 35 років, що мають залежність від алкоголю або наркотиків. Лікування проходить анонімно в групах кількістю 25-30 осіб. Реабілітаційна програма заснована на психолого-терапевтичних методиках, без використання лікарської терапії і без релігійного підґрунтя. В ході лікування пацієнти проживають в комфортних умовах далеко від міської метушні.
Миколаївська обл. с. Осетрівка, станція «Букет»на карті
Миколаївська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психотерапевта Кирилюка І. Н.
add_box Психотерапія ... ще
Клініка лікаря Кирилюка спеціалізується на лікуванні неврозів, депресивних станів, надмірної ваги, алкогольної та інших видів залежностей. Приймає в кабінеті психотерапевт Кирилюк Ігор Миколайович, який має 27-річний стаж роботи
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Шевченко, 5гна карті
chevron_left
Показати ще 7 Клінікиautorenew