Медичний діагностичний кабінет мультипараметричної ультразвукової діагностики «Еластометр» входить до складу ГУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб» ім. В.Л. Громашевського. У кабінеті можна отримати консультацію інфекціоніста, пройти діагностику фіброзу печінки, жирової інфільтрації печінки та ультразвукову діагностику
Спеціалісти діагностичного кабінету «Еластометр» проводять високоспеціалізовану діагностику дифузних уражень печінки (при гепатитах, цирозах, гепатозах, цукровому діабеті, зайвій масі тіла та ін.). Ці дослідження включають ряд діагностичних обстежень: визначення стадії фіброзу печінки — еластографія печінки, ультразвукова еластографія печінки апаратом «Фіброскан», cтеатометрія — визначення стадії жирової інфільтрації печінки. Також проводиться ультразвукова діагностика органiв черевної порожнини та органів малого тазу
«Кіндермед» - багатопрофільна клініка, в якій надають амбулаторну медичну допомогу дітям і дорослим. У медичному центрі консультують кваліфіковані лікарі, тут можна пройти УЗД, ЕКГ, моніторинг за Холтером, спірографію і лабораторну діагностику. При необхідності пацієнти можуть викликати лікаря додому
«Консультативно-діагностичний центр» Солом'янського району Києва заснований в 2013 році, на виконання рішення Київської міської ради. Для зручності пацієнтів було створено кілька філій на території району, щоб кожна людина могла вибрати найбільш близьке для себе заклад. У кожному з цих функціональних відділень надається спеціалізована медична допомога
add_box Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Офтальмологія Стоматологія Травматологія ... ще
Health Diagnostiс System »на базі клініки ім. Гальченко В.В. — спеціалізований медичний центр, що пропонує висококваліфіковану діагностику в області серцево-судинної патології
КардіоMax – центр здоров’я серця. Ехокардіографія та електрокардіографія, добове моніторування ЕКГ (Холтер) та тиску – це тільки частина досліджень серцево-судинної системи, які можна провести у нас. Також, ми проводимо ультразвукову діагностику судин голови та шиї, вен нижніх кінцівок, щитовидної та молочних залоз, органів черевної порожнини.
Мережа медичних центрів «VVA» - експертна діагностика Вашого організму. Ми намагаємося бути ближче та доступніші для наших пацієнтів, при цьому використовуємо обладнання експертного класу та високо кваліфікований медичний персонал. Кредо нашої компанії «Veritas Vivere Argumentum» - «Істина народжується в аргументах»