Приватні клініки Києва на метро Лук'янівська (118)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
КНП «ЦПМСД № 2» Подільского району м. Києва
add_box Акушерство Гінекологія ... ще
У Київській поліклініці № 2 Подільського району висококваліфіковані лікарі та фахівці надають клієнтам широкий вибір медичних послуг. Сюди можуть приходити як дорослі, підлітки, так і пацієнти маленького віку. У поліклініці представлені найрізноманітніші медичні напрямки, серед яких дитяча та підліткова гінекологія, акушерство-гінекологія
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Пр. Свободи, 22на карті
Подільський м.Нивки м.Сирець м.Лук'янівська м.Почайна
Родина

Родина

Лікувальний діагностичний центр
4відгуки
add_box Офтальмологія Рефлексотерапія Дерматовенерологія ... ще
«Родина» – это лечебный диагностический центр, в котором предоставляют высочайшего уровня услуги по направлению рефлексотерапия, офтальмология, дерматовенерология. Кроме того в центре можно пройти комплексный медосмотр. В «Родине» беспокоятся о здоровье всех пациентов, используя только выверенный алгоритм обследований, современное диагностическое оборудование. На всех этапах обследований специалисты центра ведут тщательный контроль.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Пимоненка, 10ана карті
Кафедра стоматології при НМАПО ім. П.Л. Шупика
add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
На кафедрі стоматології при НМАПО ім. П.Л. Шупика проводять комплексну діагностику, ортопедичне і терапевтичне лікування зубного ряду, застосовуючи сучасні технології та методи в наданні дентальних послуг.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 14:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Пимоненка, 10а, каб. 421на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Майдан Незалежності
ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

3відгуки
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
Стоматологічний центр "ДЕНТ-ІН" - це втілення новітніх технологій в поєднанні з роботою кваліфікованих фахівців. Використовуючи комплексний підхід в лікуванні зубів, лікарі-стоматологи досягають висококласних результатів, як з естетичної, так і з функціональної сторін.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 11на карті
Печерський м.Звіринецька
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дмитрієвська, 80, оф. 97на карті
ТенДіДент, стоматологічна клініка
3відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка «TenDDenT» спеціалізується на сучасній та якісній медичній допомозі у сфері профілактичної, терапевтичної, хірургічної, ортопедичної, екстреної та іншої стоматологічної допомоги. Послуги пацієнтам надають кваліфіковані стоматологи з використанням нового обладнання і сучасних матеріалів. Також, пацієнтів клініки «TenDDenT» приємно порадує цінова політика і рівень сервісу, що надається
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Мельникова, 6на карті
АртСмайл

АртСмайл

2відгуки
Паркінг Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Artsmile» спеціалізується на наданні всіляких стоматологічних послуг: від відбілювання зубів до установки керамічних брекет-систем. Розташування клініки в історичному центрі Києва дозволяє пацієнтам з легкістю добиратися до «Artsmile».
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
Кудрявський спуск, 10Ана карті
Дарсбері

Дарсбері

2відгуки
add_box Стоматологія ... ще
Лікарі клініки «Дарсбері» пропонують пацієнтам стоматологічне рішення будь-яких проблем. Вони виконують профілактичні огляди і гігієну ротової порожнини, проводять ортопедичне і терапевтичне лікування, займаються імплантацією зубів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 24:00
провулок Бехтерівський, 13на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Стоматологический центр VIVENDI («Вивенди»)
add_box Стоматологія ... ще
VIVENDI – стоматологическая клиника, предлагающая полный спектр дентальных услуг. В клинике работают квалифицированные стоматологи, предоставляющие помощь взрослым и детям. Здесь лечат кариес на любой стадии, помогают решить проблемы с деснами и скорректировать прикус, снять острую зубную боль и провести имплантирование современными материалами, выполняют профессиональную чистку ротовой полости и отбеливание, установку виниров и коронок
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Мельникова, 49на карті
Лук'янівка м.Лук'янівська
ВСП Клиник

ВСП Клиник

Медичний центр
1відгук
add_box Косметологія ... ще
Косметологічна клініка VSP надає широкий спектр послуг на основі ін'єкційних методик, спрямованих на корекцію естетичних недосконалостей зовнішності, збереження молодості. Досвідчені лікарі застосовують у своїй роботі як сучасні методики, так і традиційні
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Коперника, 3на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр охорони здоров'я матері і дитини, відділення медичної генетики і планування сім'ї
add_box
Метою діяльності Центру є поліпшення медичного обслуговування населення, гарантування медико-лікувальних послуг, надання необхідних лікувальних процедур на основі господарського розрахунку, згідно з чинним законодавством України про охорону здоров'я населення
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Багговутівська, 1на карті
Шевченківський м.Дорогожичі м.Лук'янівська