Стоматологічні клініки в Києві (228)

Дивитись Стоматологів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Стоматологічна клініка «С.D. Клінік»
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологическая клиника «С.D. Clinic» предлагает своим клиентам широкий спектр профилактических и лечебных услуг для зубов и ротовой полости. В клинике работают специалисты с большим опытом работы таких стоматологических направлений, как: терапевтическая стоматология, ортодонтия, ортопедическая и хирургическая стоматология. Клиника предоставляет стоматологические услуги взрослым и детям
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Гарматная, 38ана карті
Солом'янський
«Filigran» клініка естетичної стоматології
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічні послуги топ рівня від профілактики до тотального протезування. Діагностика і лікування зубів під мікроскопом. Тільки перевірені технології та методи лікування, відповідні загальносвітовим стандартам
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Євгена Коновальця, 32-Гна карті
Печерський м.Палац Спорту м.Печерська
Клиника эстетической стоматологии Андрея Бешарова
add_box Рентгенологія Стоматологія ... ще
У медичному центрі Бешарова надаються всі види стоматологічних послуг. Доктора стоматології мають вищу категорію. Лікування проводиться на ультрасучасному обладнанні, яке проходить термічну обробку
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Олеся Гончара 24, пом. 5Ана карті
Шевченківський м.Золоті ворота
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клиника Екселайн (Ярема Дентал)

Клиника Екселайн (Ярема Дентал)

add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматология Excelline (Yarema Dental) предлагает своим пациентам высококачественное лечение различных заболеваний зубов и ротовой полости. В клинике представлено все необходимое оборудование и материалы, а услуги предоставляют опытные специалисты. Клиника предоставляет услуги по таким направлениям: терапевтическая, ортопедическая, ортодонтическая и профилактическая стоматология
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Ежи Гедройца, 6на карті
Печерський м.Палац Україна м.Олімпійська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Стоматологічна клініка «Дентал Арт»
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологія «Dental Art» пропонує пацієнтам діагностику і всі види стоматологічного лікування. Послуги в клініці проводяться за допомогою новітнього обладнання. В стоматології працюють кваліфіковані лікарі, які регулярно відвідують різні курси, семінари та майстер-класи, постійно вдосконалюючи свої навички і професійні знання
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
с. Щасливе, Бориспільський район Київської області, вул. Героїв Майдану, 11на карті
Київська область
Стоматологічна клініка «Чібіс»
add_box Стоматологія ... ще
«Чібіс» - клініка нового покоління, яка заснована на багаторічному досвіді лікарів-професіоналів. Тут застосовують найсучасніші методики та технології діагностики та лікування в стоматології. Відвідавши клініку хоча б один раз, відчувши комфорт та турботу з боку персоналу, Ви захочете повернутися знову і знову.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Зоологічна, 6на карті
Шевченківський м.Шулявська м.Політехнічний інститут м.Лук'янівська
Hollywood (Голівуд) стоматологічна клініка
Паркінг Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка Hollywood допоможе втілити Ваші мрії в реальність, подарувавши Вам «голлівудську посмішку». У клініці представлені всі основні медичні напрямки в стоматології. Тут з радістю допоможуть Вам з будь-яких питань здоров'я зубів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Нагірна, 6/31на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«Dental Studio» (Дентал Студіо)

«Dental Studio» (Дентал Студіо)

add_box Ортопедія Стоматологія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка «Dental Studio» з досвідченими лікарями і сучасним обладнанням проводить комплексне лікування найпоширеніших стоматологічних проблем. У медичному закладі вам зможуть надати допомогу у таких напрямках, як: стоматологія, ортопедична стоматологія, ортодонтія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Бульварно-Кудрявська, 29 е, оф. №12на карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Університет м.Золоті ворота
Варшавський, стоматологічний центр
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічний центр Варшавський для дорослих і дітей надає послуги з лікування зубів, естетичної, ортопедичної, хірургічної стоматології, імплантації зубів та швидкої стоматологічної допомоги.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. О. Олеся, 6 Бна карті
Подільський м.Нивки м.Сирець м.Лук'янівська м.Почайна м.Оболонь м.Мінська
Стоматологічна клініка SUPREME

Стоматологічна клініка SUPREME

add_box Косметологія Стоматологія Хірургія Ортодонтія ... ще
Стоматологічна клініка SUPREME в Києві надає стоматологічні послуги всіх спеціальностей - гігієністів, ортопедів, хірургів, ортодонтів, імплантологів і косметологів. Клініка SUPREME пропонує послуги стоматологів вищої категорії, а також забезпечить лікування зубів за низькими цінами
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Волинська, 10на карті