Приватні клініки Києва (1068)

Дивитись лікарів Києва
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Українська академія пластичної хірургії
add_box Гінекологія Пластична хірургія Терапія Урологія ... ще
Українська академія пластичної хірургії - сучасна клініка, основна діяльність якої - усунення естетичних недоліків найбільш сучасними методами в області пластичної хірургії. Висококваліфіковані лікарі проводять мамопластику, ліпосакцію, абдомінопластику, фейсліфтінг, ендопротезування та інші види операцій
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Маршала Рибалка, 11Бна карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
Приватний кабінет Юлії Онухової
7відгуків
add_box Психологія Психотерапія ... ще
В приватному кабінеті надається кваліфікаційна допомога, яка потрібна пацієнтам з психологічними проблемами. Досвідчений лікар проводить психодіагностику, психотерапію, арт-терапію, групові консультації
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Хрещатик, 15на карті
Печерський м.Хрещатик м.Майдан Незалежності
Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр I.D.Clinic

Медичний центр
7відгуків
add_box Андрологія Генетика Гінекологія Дерматологія Косметологія Масаж ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
I.D.Clinic - багатопрофільний медичний центр – загальної, репродуктивної та естетичної медицини. Медичний центр включає 2 сучасних медичних центри, орієнтованих на надання допомоги у сферах репродуктології, гінекології, акушерства та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Валерія Лобановського, 4Бна карті
Солом'янський м.Деміївська м.Шулявська м.Вокзальна
Євро Дент

Євро Дент

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Стоматологічний кабінет «Euro Dent» є місцем допомоги пацієнтам з хронічними і гострими проблемами з зубами і порожниною рота. Фахівці «Євро-Дент» накопичили чималий досвід у всіх сферах стоматології. Відвідавши «Євро-Дент», ви можете переконатися в ретельності і тонкощі стоматологічних робіт, виконуваних її фахівцями.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Богатирська, 6/1на карті
Оболонський м.Героїв Дніпра
Медичний центр Ваш лікар
add_box Гінекологія Стоматологія УЗ-діагностика Ортодонтія ... ще
МЦ «Ваш лікар» надає найширший спектр послуг у напрямку акушерства, гінекології, стоматології, ортодонтії та ультразвукової діагностики. У МЦ «Ваш лікар» амбулаторний прийом ведуть кваліфіковані фахівці, усі дослідження проводяться на абсолютно новій апаратурі в комфортно обладнаних приймальних і діагностичних кабінетах, з дотриманням усіх законодавчих норм
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:30 access_time_filled нд : вихідний
пр. Науки, 60ана карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська
Приватний кабінет психолога Осіпцовой Тетяни
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Частный кабинет практического психолога Осипцовой Татьяны представляет услуги психологического консультирования, психотерапии. В кабинете также можно получить дополнительные услуги: психологическую диагностику, супервизорскую поддержку для начинающих психологов-специалистов.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00 access_time_filled чт : вихідний access_time_filled сб : вихідний
ул. Ярославская, 32/33на карті
Поділ м.Контрактова площа
Дента.юа

Дента.юа

Медичний центр
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Медичний центр «ДЕНТА.ЮА» надає стоматологічні послуги в усіх напрямках: хірургія, терапія, ортопедія, ортодонтологія, пародонтологія і т.д. Досвідчені, висококваліфіковані фахівці клініки в своїй роботі використовують комплексний підхід до вирішення нестандартних і складних проблем, лікарі працюють з сучасним обладнанням, що дозволяє в короткі терміни виявити запальні процеси і скласти індивідуальний план лікування. Лікарі застосовують новітні матеріали для лікування, імплантації та протезування, забезпечуючи пацієнтам здоров'я і красу зубів.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Зарічна, 1-Бна карті
Дарницький м.Славутич
Інтернаціональна багатопрофільна клініка
add_box Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гематологія Гепатологія ... ще
Клініка IMP (Інтернаціональна багатопрофільна клініка) надає своїм пацієнтам інноваційні медичні послуги відповідно до західного стандарту медичної допомоги, зокрема американських протоколів лікування. Особливістю клініки є те, що лікарі ведуть прийом англійською, іспанською, португальською, шведською, арабською, хінді, українською та російською мовами. Лікарі мають міжнародний рівень освіти (США, Європа) і досвід роботи за кордоном. Основні напрямки: сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, хірургія, ендокринологія, ортопедія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 3:00
вул. Євгена Коновальця, 44на карті
Печерський м.Печерська
Приватний кабінет психолога Катерини Воронецької
add_box Психологія Психотерапія ... ще
в Приватному кабінеті Катерини Воронецької надається професійна психологічна допомога пацієнтам з низькою самооцінкою, розладами харчової поведінки, тривожними станами. Лікар практикує як індивідуальні психологічні і психотерапевтичні консультації, так і сеанси групової психотерапії.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Хорива, 25/12на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
Центр психологічної допомоги і психосоматики Тетяни Пелех
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр психологічної допомоги та психосоматики Тетяни Пелех надає професійну допомогу в діагностиці та лікуванні психосоматичних захворювань, депресії, страхів, панічних атак, неврозів і тривоги. Фахівці центру проводять терапію почуття самотності, втрати близьких, допомагають в лікуванні залежностей і харчових розладів
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 21:00
вул. Миколи Краснова, 17на карті