Клініка репродуктивної медицини «LITA» надає послуги по гінекології, планування та ведення вагітності, спеціалізується на діагностиці та лікуванні всіх форм безпліддя, використовуючи методи допоміжних технологій, в тому числі програми ЕКЗ, сурогатне материнство і донорство
МедЛайф Стаціонар на Оболоні – перший медичний центр для всієї родини, орієнтований на комплексне вирішення питань, пов'язаних із діагностикою, профілактикою та лікуванням усього спектра захворювань. У клініці створено чудові умови, тут можна отримати консультацію лікарів 20 спеціальностей, здати лабораторні аналізи, зробити УЗД, доплер, ЕКГ, колоноскопію тощо. MedLife піклується про ваше здоров'я!
Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар.
Dr.Care Clinic- сучасна клініка цифрових технологій, укомплектована всім необхідним обладнанням для лікування та діагностики. В клініці представлені всі напрямки: терапія, ендодонтія, хірургія , ортопедія, ортодонтія, пародонтологія. Лікуємо без болю та уві сні. Ми бачимо лікування якісним, комфортним та безболісним, а Dr.Care Clinic-місцем, куди хочеться повертатися
Медичний центр «MyDerm» пропонує послуги висококваліфікованих дерматологів, дерматоонкологів, трихологів, подологів, дерматовенерологів, косметологів, гінекологів, репродуктологів та УЗД-фахівців. Клініка має у своєму розпорядженні передове обладнання європейського класу для діагностування, проведення терапії захворювань нігтів, шкірного покриву, волосся, а також технології комплексного догляду зі збереження молодості
add_box Алергологія Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Флебологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm оснащений усім необхідним обладнанням експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, апарат УЗД PHILLIPS HD 11, а також все необхідне оснащення у сфері дерматології, онкохірургії, флебології, пластичної хірургії.
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm обладнаний усією необхідною апаратурою експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, а також все необхідне обладнання у сфері дерматології, що дає можливість лікарям поставити правильний діагноз
"МедЦентрСервис" - це багатопрофільна медична клініка, яка надає пацієнтам можливість пройти діагностику та лікування захворювань за наступними напрямками: гінекологія, урологія, андрологія, проктологія, маммология, сексопатологія, венерологія, дерматологія і косметологія.
Медичний центр «Допомога плюс» - це компактний і затишний центр для всієї родини, обладнаний сучасною і якісною апаратурою та технікою, з приємним і доброзичливим персоналом. У центрі працюють кваліфіковані та досвідчені лікарі, які консультують з усіх напрямків.
add_box Акушерство Анестезіологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Мамологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Допомога плюс» - затишний компактний центр для всієї родини. Його приміщення обладнані сучасною та якісною технікою. У центрі працює приємний і доброзичливий персонал, кваліфіковані лікарі, які консультують по більшості напрямків медицини.
add_box Гінекологія Мамологія Ортопедія Пластична хірургія Травматологія Урологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Нове відділення мережі клінік в Києві, що спеціалізується на хірургічних послугах. Наші напрямки: пластична хірургія, мамологія, урологія, ортопедія та травматологія, естетична гінекологія.
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У клініці «Проктомед» займаються наданням найширшого спектра діагностичних і лікувальних послуг у проктології. Сучасні та малоінвазивні методи корекції та лікування патологічних змін товстого кишечника, безболісна ендоскопічна діагностика, кваліфікований персонал. Колосальний досвід надання медичної допомоги індивідуальним пацієнтам та колективам різних організацій