Консультативно-тренінговий психологічний центр професора Е.А. Помиткіна спеціалізується на наданні психологічної допомоги дорослим і дітям. Центр спеціалізується на: психологічній діагностиці, психологічному консультуванні, тренінгах та семінарах, підвищенні кваліфікації для психологів - аспірантура і докторантура
В приватному кабінеті веде прийом дитячий психіатр з 38 річним досвідом Гуленко Ольга Ремівна.
Кабінет знаходиться на першому поверсі в приміщенні клініки. В часи прийому працює адміністратор. В холі є зона відпочинку з іграшками.
NanoClinic - це сучасна стоматологічна клініка, що надає повний спектр дентальних послуг. Головна філософія фахівців стоматології NanoClinic - застосування мікроінвазивної методики, яка мінімізує травматичність втручань під час терапевтичного, ортопедичного або хірургічного лікування зубного ряду, що є гарантією якісного результату і робить візит до стоматолога комфортним і безболісним для пацієнта
Дитяча кімната здоров'я Doctor U - це приватна сучасна клініка для дітей. У клініці працюють педіатри та сімейні лікарі, які проводять консультативні прийоми, патронаж дітей до року, вакцинацію, призначають при необхідності лікування. Також в клініці веде прийом психолог. У Doctor U приділяється увага профілактичним заходам, які допоможуть в майбутньому скоротити число звернень до лікувальних установ
Клініка «KYIVCLINIC» використовує для лікування своїх пацієнтів найсучасніші методи. Пропонує комплексні медичні процедури, спрямовані на одужання і запобігання хвороб у таких сферах, як: урологія, проктологія, гінекологія, дерматологія. Лікарі у клініці працюють за європейськими стандартами тісно співпрацюючи з закордонними партнерами
Інститут урології НАМН України вже 50 років є провідним медичним закладом в країні, який займається проведенням науково-дослідної та клінічно-практичної роботи в сфері урології, андрології, онкоурології, а також сексопатології. За рік в Інституті урології здійснюється понад 3 тис. оперативних втручань при патологіях нирок, сечоводів, передміхурової залози і т.д., а загальне число пацієнтів, що проходять стаціонарне лікування перевищує 5 тис. Інститут урології є центром перепідготовки та підвищення кваліфікації для лікарів з усієї країни.
Медичний центр «Агапіт» є багатопрофільним закладом охорони здоров'я, що включає в себе 2 підрозділи. У двох філіях МЦ «Агапіт» працюють кваліфіковані професіонали: досвідчені лікарі, уважний медичний персонал та адміністрація. Пацієнтам надається безліч послуг з функціональної та ультразвукової діагностики, консультації вузькоспеціалізованих лікарів, стоматологічне лікування та терапія в умовах денного стаціонару.
add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Медичний центр «Агапіт». Працюємо для Вас з 2014 року.
Наша головна перевага — мультидисциплінарність: більше 30 медичних напрямків в одному місці. Вам не потрібно їздити містом до різних спеціалістів — усі необхідні фахівці та діагностика (УЗД, рентген, функціональна діагностика) доступні тут і зараз. Лікарі проводять ретельний огляд, одразу дають вичерпні відповіді та за необхідності пропонують рішення на місці.
Ми цінуємо ваш час та здоров'я: зручний онлайн-запис, нагадування про візит, прозорі ціни та гнучка система знижок. Приходьте — переконайтеся, що якісна медицина може бути доступною та комфортною.
add_box Гінекологія Оториноларингологія Пластична хірургія Проктологія Травматологія Урологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Медичний центр «Агапіт». Працюємо для Вас з 2014 року.
У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, герпесвірусними інфекціями (в тому числі вірусом Епштейна-Барр), глистовими інвазіями та т.і. Також тут можна пройти лікування при укусах кліщів, систематичному підвищенні температури неясної етіології, бактеріальних і вірусних ураженнях, пройти вакцинацію
У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, інфекціями і т. д. Крім цього, можна також пройти лікування і діагностику захворювань після укусу кліща, систематичному підвищенні температури, вірусних і бактеріальних ураженнях організму, вакцинуватися
У відділенні інфекційних хвороб надається лікарська допомога пацієнтам з гострими захворюваннями: вірусними гепатитами, герпесвірусними інфекціями (в тому числі вірусом Епштейна-Барр), глистовими інвазіями і т. д.