Приватні клініки Дніпра в районі Новокодацький (13)

Дивитись лікарів Дніпра

access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Чкалова, 44/408на карті
Новокодацький
add_box
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул, Данила Галицького, 34на карті
Новокодацький
пр-т Богдана Хмельницького, 127 на карті
Шевченківський
бульвар Слави, 8на карті
Шевченківський
Нео Дентал Клінік
У стоматології NEO DENTAL CLINIC ви зможете отримати повний спектр послуг, в незалежності від характеру вашої проблеми і бути впевненим в її якісному професійному вирішенні. Якщо ви шукаєте хорошу стоматологію, то повинні знати, що недостатньо своєчасно звернутися до стоматолога. Важливо довірити здоров'я зубів сертифікованій стоматології, що забезпечує ефективність роботи фахівця, безпеку перебування пацієнта в клініці і бездоганність сервісного обслуговування.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Івана Мазепи, 48на карті