Приватні клініки Дніпра в районі Шевченківський (75)

Дивитись лікарів Дніпра
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Фешн клінік (Fashion clinic)
add_box Дерматологія ... ще
У Fashiоn clinic займаються чисткою обличчя, пілінгом, термоліфтингом, фотоомолоджуванням, лазерним видаленням волосся, фракційним фототермолізом, кисневою мезотерапією, термажем, косметичним татуажем, ультразвуковою підтяжкою шкіри обличчя.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Соборна (Жовтнева), 7 ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Студіо А, територія косметології та краси
add_box Косметологія Масаж ... ще
Студіо А, територія краси і косметология для всієї родини, надає послуги досвідчених і кваліфікованих фахівців різних напрямків. В Студіо А пацієнтам надається наступний перелік послуг: татуаж, косметологія, лікувальна косметологія, масаж (корекція фігури, а також, лікувальний), кавітація (ліполіз).
access_time_filled пн - нд : 8:30 - 20:00
пл. Дем'яна Бєдного, 11 ана карті
SunDreams (СанДрімс)

SunDreams (СанДрімс)

Салон краси
add_box Косметологія Масаж ... ще
Салон краси SunDreams (СанДрімс) надає послуги висококваліфікованих майстрів за такими напрямкам, як: косметологія, масаж, манікюр і педикюр. У його стінах можна пройти масу корисних і приємних процедур, що відмінно вплине на самопочуття і поліпшить зовнішній вигляд
вул. Баумана, 10на карті
Шарлен (Sharlen)

Шарлен (Sharlen)

Салон краси
add_box Косметологія Масаж ... ще
Салон краси «Sharlen» понад усе цінує своїх клієнтів, адже саме вони надихають майстрів і фахівців салону творити красу і постійно вдосконалювати свою техніку і вміння. У салоні краси «Sharlen» задовольняються всі естетичні потреби клієнтів, його фахівці пропонують найширший вибір косметологічних послуг, масажу, послуг манікюрного залу, включаючи «ін'єкції краси», татуаж, обгортання, послуги стиліста і багато іншого.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пр. Дмитрия Яворницкого, 46 ана карті
Перфект, кабінет апаратної косметології
add_box Косметологія ... ще
У кабінеті апаратної косметології «Перфект» спеціалізуються на процедурах по коригуванню обрисів фігури і обличчя - проведенні RF-ліфтингу, міостимуляції, пресотерапії. Всі процедури проводяться в зоні обличчя, шиї, декольте, живота, стегон.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. К. Цеткін, 24на карті
СмартМед, клініка інтегративної медицини
add_box Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
У клініці інтегративної медицини «СмартМед» проводиться частотно-резонансний повний аналіз всіх порушень в організмі, індивідуальний підбір продуктів харчування, тестування на алергічні реакції, лікування травами. А також пацієнтам доступні програми зниження ваги, омолодження, авторські методики лікування гепатиту С, панкреатиту і цукрового діабету 2-го типу і т.д.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Олеся Гончара, 2 на карті
Соборний
Lazer Lux (Лазер Люкс)
Паркінг Wi-Fi зона
«Lazer Lux» ( «Лазер Люкс») – салон лазерної косметології, в якому надають послуги лазерної епіляції, догляду за волоссям, зміцненням, зменшенням їх випадання. В його стінах можна випробувати новітні методики по омолодженню, чищенні і регулярному догляду за шкірою.
access_time_filled пн - нд : 1:00 - 20:00
вул. Московська, 19на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«Молодій», територія краси і здоров'я
add_box Дієтологія Косметологія Масаж Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
«Молоді», центр відновлення краси і здоров'я - це велнес-центр, де проводиться робота фахівців за такими напрямками, як естетика тіла, косметологія, масаж, spa-програми, дієтологія, апаратна корекція фігури і психологія. В його стінах пацієнтам повертається молодість, краса, здоров'я, стрункість і енергія, що робить їх набагато щасливіше і успішніше!
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
Запоріжське шосе, 62на карті
Приватний кабінет лікаря-косметолога Анни Мізинової
Паркінг Wi-Fi зона
Приватний кабінет лікаря-косметолога Анни Мізинової надає найширший спектр послуг з догляду за волоссям, обличчям, тілом, серед яких — процедури, спрямовані на омолодження шкіри, хірургічні методи підтяжки обличчя, плазмоліфтінг, терапія у трихології, програми корекції фігури і багато іншого
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Філософська 36/38на карті
Шевченківський м.Вокзальна
Приватна психологічна практика Уляни Александренко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті приймає психолог Уляна Юріївна, яка надає немедикаментозну психотерапевтичну і психологічну допомогу і підтримку при депресіях, неврозах, дисбалансі психологічного стану. Спеціаліст допомагає вирішити складні життєві і конфліктні ситуації.
access_time_filled пн - сб : 11:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кірова 82 гна карті
chevron_left
Показати ще 5 Клінікиautorenew
7 8 chevron_right