Приватні клініки Дніпра в районі Шевченківський (75)

Дивитись лікарів Дніпра
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Сімейний клуб краси і здоров'я  «Моджос»
add_box Психотерапія ... ще
Wi-Fi зона
«Моджос», центр психоемоційного розвантаження пропонує пацієнтам системні заняття йоги, пілатес, гімнастики хаду, стретчінга, дихальних практик, вумбілдингу. Також, у медичному центрі проводяться індивідуальні консультації психолога, іміджмейкера, астропсихології і фахівця з фен-шуй
access_time_filled пн - нд : 11:00 - 19:00
вул. Сєрова, 14на карті
Центральний м.Вокзальна
Сенс, центр апаратної косметології
add_box Косметологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
У салоні апаратної косметології SENS надають послуги з класичної косметології (пілінги, мікроструми, плазмоліфтінг, антицелюлітна програма, мікродермабразія, масаж, пресотерапія), ін'єкційної косметології (біоревіталізація, біорепарація, карбоксітерапіі, корекція мімічних зморшок, контурна пластика), епіляції (шугарінг, елос- епіляція, лазерна епіляція), послуги з лазерної косметології.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Писаржевського, 7на карті
Оптика Новий Зір у Дніпрі
add_box Офтальмологія ... ще
Мережа оптик "Новий Зір" — це історія більш ніж 15 річного досвіду роботи в області офтальмології. Ми пропонуємо широкий асортимент якісних оптичних послуг і товарів. У кожному з наших салонів ви знайдете висококваліфіковане обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр естетичної медицини Санте
243відгуки
add_box Дерматологія Косметологія Трихологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
У Центрі естетичної медицини «Sante» займаються комп'ютерною діагностикою волосся, шкіри обличчя, естетичною косметологією, а також ін'єкційними методиками. У «Sante» працюють досвідчені фахівці з косметології та дерматології, які мають значний досвід роботи.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Вулиця Барикадна, 1на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. Мечнікова
add_box Нейрохірургія Хірургія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Wi-Fi зона
Днепропетровская клиническая больница имени Мечникова - многопрофильный медицинский центр, специалисты которого успешно лечат даже такие сложные заболевания, как опухоли головного мозга (в том числе глубинной локации), болевые синдромы, гидроцефалия, последствия травм черепа, мозга, периферической и центральной нервной системы
access_time_filled пн - пт : Цілодобово access_time_filled сб - нд : 10:00 - 20:00
ул. Соборная, 14на карті
Соборний
Кайман, стоматологічна практика
20відгуків
add_box Стоматологія ... ще
У стоматологічній практиці «Кайман» надаються послуги за такими спеціальностями стоматології - терапії, ортодонтії, естетичної реставрації зубів, протезування. У «Каймані» працюють на сучасному обладнанні, використовуючи матеріали від лідерів ринку стоматологічних послуг.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Гагаріна, 175на карті
«Доктор Пломбін»

«Доктор Пломбін»

Стоматологична клініка
16відгуків
add_box Ортопедія Стоматологія Ортодонтія ... ще
У стоматологічній клініці «Доктор Пломбін» пропонується точна діагностика і кваліфіковане лікування захворювань зубощелепної системи. Клієнти можуть розраховувати на оптимальне планування лікування. Приймаються пацієнти будь-якого віку. Застосування сучасних технологій і апаратів виключає стресовий стан і біль
access_time_filled вт - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Гоголя, 20-Бна карті
Центральний м.Метробудівників
Неокосметологія
6відгуків
add_box Косметологія ... ще
У «Неокосметологіі» займаються безопераційним рішенням проблем косметологічного профілю у жінок, чоловіків будь-якого віку. Спеціалізація клініки - проведення процедур з лазерної, ін'єкційної, апаратної косметології.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Комсомольська 38/2Ана карті
МассажПро, масажний центр

МассажПро, масажний центр

Практикуючий лікар
4відгуки
add_box Масаж Реабілітологія ... ще
Wi-Fi зона
«Массаж Pro» – специализированный массажный центр, который является одним из ведущих в городе Днепропетровск на сегодняшний день. Здесь предлагают качественные услуги в области реабилитации, масажа и SPA
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00

Медичний центр
4.8
42відгуки
add_box Косметологія Масаж Психологія ... ще
Кристалл – это образовательно-развивающий центр, собравший в себе высококлассных специалистов и уникальный комплекс программ, которые обеспечивают развитие гармоничного человека, готового жить в обществе и строить правильные отношения с окружающими людьми. В его стенах работают семейные врачи, психологи, косметологи, массажисты, инструкторы по плаванию для детей и др. Их основная задача – гармонизировать пациентов и создать в обществе систему общественного самоуправления.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Троїцька, 37на карті
chevron_left
Показати ще 10 Клінікиautorenew
5 6 7 8 chevron_right