Приватні клініки Дніпра (183)

Дивитись лікарів Дніпра
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет психолога Вікторії Слюсаренко
add_box Психологія Психотерапія Сексологія ... ще
У приватному кабінеті психолога Вікторії Слюсаренко надають послуги з психоаналітичного напрямку, застосовують спеціальні техніки-інтерпретації, що дозволяють виявити і скоригувати несвідомі проблемні психологічні моменти. Робота побудована на принципах довіри, конфіденційності та особистого бажання пацієнта.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Князя Володимира Великого, 16на карті
Smile Dent (Смайл Дент)

Smile Dent (Смайл Дент)

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка Smile Dent надає послуги висококласних лікарів, які спеціалізується на лікуванні хвороб зубів і ротової порожнини. У клініці надаються послуги за наступними напрямками: естетична стоматологія, ортодонтія, імплантологія, лікування пародонту, а безпеку підтримується на сучасному рівні. Крім того, в даному медичному закладі проводять лікування вагітних і годуючих мам, яким потрібна спеціальна анестезія, що не шкодить дитині.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пр-т. Дмитра Яворницького (Карла Маркса), 79на карті
Центральний м.Вокзальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Фешн клінік (Fashion clinic)
add_box Дерматологія ... ще
У Fashiоn clinic займаються чисткою обличчя, пілінгом, термоліфтингом, фотоомолоджуванням, лазерним видаленням волосся, фракційним фототермолізом, кисневою мезотерапією, термажем, косметичним татуажем, ультразвуковою підтяжкою шкіри обличчя.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Соборна (Жовтнева), 7 ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Студіо А, територія косметології та краси
add_box Косметологія Масаж ... ще
Студіо А, територія краси і косметология для всієї родини, надає послуги досвідчених і кваліфікованих фахівців різних напрямків. В Студіо А пацієнтам надається наступний перелік послуг: татуаж, косметологія, лікувальна косметологія, масаж (корекція фігури, а також, лікувальний), кавітація (ліполіз).
access_time_filled пн - нд : 8:30 - 20:00
пл. Дем'яна Бєдного, 11 ана карті
SunDreams (СанДрімс)

SunDreams (СанДрімс)

add_box Косметологія Масаж ... ще
Салон краси SunDreams (СанДрімс) надає послуги висококваліфікованих майстрів за такими напрямкам, як: косметологія, масаж, манікюр і педикюр. У його стінах можна пройти масу корисних і приємних процедур, що відмінно вплине на самопочуття і поліпшить зовнішній вигляд
вул. Баумана, 10на карті
Шарлен (Sharlen)

Шарлен (Sharlen)

add_box Косметологія Масаж ... ще
Салон краси «Sharlen» понад усе цінує своїх клієнтів, адже саме вони надихають майстрів і фахівців салону творити красу і постійно вдосконалювати свою техніку і вміння. У салоні краси «Sharlen» задовольняються всі естетичні потреби клієнтів, його фахівці пропонують найширший вибір косметологічних послуг, масажу, послуг манікюрного залу, включаючи «ін'єкції краси», татуаж, обгортання, послуги стиліста і багато іншого.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
пр. Дмитрия Яворницкого, 46 ана карті
Перфект, кабінет апаратної косметології
add_box Косметологія ... ще
У кабінеті апаратної косметології «Перфект» спеціалізуються на процедурах по коригуванню обрисів фігури і обличчя - проведенні RF-ліфтингу, міостимуляції, пресотерапії. Всі процедури проводяться в зоні обличчя, шиї, декольте, живота, стегон.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. К. Цеткін, 24на карті
Психологічний центр Олени Панової
add_box Психологія ... ще
У психологічному центрі Олени Панової займаються індивідуальним, сімейним консультуванням з питань, що зачіпають різні сфери людського життя. Також в центрі Олени Панової проводяться розвиваючі програми для дітей, дорослих, спрямовані на гармонізацію і розвиток особистості, підвищення рівня адаптації людини, особистісної ефективності. У центрі працюють з такими проблемами, як невроз, страх, панічні стани.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Новокримська, д. 4-а, кв. 33на карті
Чечелівський
Боніта

Боніта

add_box Косметологія ... ще
Салон краси «Bonita» («Боніта») надає послуги висококваліфікованих косметологів, а також масажистів. В його стінах проводяться різні процедури, спрямовані на омолодження шкіри - чищення обличчя, косметичний догляд, обгортання, маски для обличчя та ін., А також масаж (антицелюлітний, іспанський, класичний, каліфорнійський, косметичний, шиацу-масаж, кріо масаж).
Паркінг
Амур-Нижньодніпровський
Центр планування сім'ї Тамари Луговської
add_box УЗ-діагностика ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
пр-т Яворницкого, 67ана карті
Центральний