Запоріжжя
Оксфорд Медікал Запоріжжя

Оксфорд Медікал Запоріжжя

Медичний центр
101відгук
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Мамологія Масаж ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Оксфорд Медікал» - найбільша мережа медичних центрів в Україні, що надає медичні послуги пацієнтам вже більше 16 років. Ми пропонуємо своїм пацієнтам допомогу кваліфікованих лікарів більш ніж 30 спеціальностей.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 18:00 access_time_filled сб : 8:30 - 17:00 access_time_filled нд : 8:30 - 15:00
вул. М. Гончаренко, 7на карті
Вознесеновский
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр Оксфорд Медікал  - є найбільшою мережею медичних закладів України, вже понад дванадцять років. Оксфорд Медікал знаходиться у списку лідируючих медичних установ, які підтримують європейські стандарти лікування та обслуговування пацієнтів з жорстким дотриманням усіх норм і правил

Фахівці «Оксфорд Медікал» справжні професіонали своєї справи, мають значний досвід роботи і високий рівень кваліфікації.

Відділення клініки:

• Флебологія
  • Хірургія
  • Ендокринологія
  • Денний стаціонар

Вибираючи цю клініку, ви завжди можете розраховувати на високоякісне, професійне обслуговування і сучасний сервіс!

Перевірені відгуки про клініку
Петро 10 Лютий 2025
Клініка влаштувала, все добре, дякую.
Андрій 06 Лютий 2025
Оцінюю цю клініку на десять балів, дівчата у клініці молодці, виконали свою роботу прекрасно.
Євгенія 19 Січень 2025
Мені клініка дуже сподобалася, все було добре.
Інна 27 Листопад 2024
У клініці було досить комфортно. Візит пройшов чудово.
Віталій 17 Вересень 2024
Комфортна клініка, мене влаштувала, дякую.