Оксфорд Медікал Умань

Відгуки про клініку Оксфорд Медікал Умань

Медичний центр
121відгук
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Оксфорд Медікал Умань» надає медичні послуги найвищої якості для всієї родини. Професійне надання послуг, сучасний лікувальне і діагностичне обладнання, кращі фахівці міста — головні переваги клініки «Оксфорд Медікал Умань»
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 16:00
вул. Небесної Сотні, 7на карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
43 відгуки
Юрій 25 Травень 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Івахненко Ольга Дмитрівна.
Світлана 02 Травень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, Випирайко Олена Володимирівна.
Любов 22 Квітень 2026
До лікаря, Любич Олени Володимирівни, ми зверталися не перший раз, перша консультація була в клініці, повторна консультація відбувалася онлайн і хотіли записатися тільки до цього лікаря. Результат після першого прийому у нас дуже позитивний, ми дуже задоволені лікарем
Валерій 17 Березень 2026
В клініці комфортно знаходитись, привітний персонал на рецепції. Рекомендую
Олександра 16 Березень 2026
Лікар, Івахненко Ольга Дмитрівна, точно виявила проблему, розписала препарати. Лікар мені сподобалася. Клініка дуже гарна, зауважень не було
Юлія 22 Січень 2026
Нам все сподобалося на візиті у клініку. Лікар, яка проводила діагностику побачила те, що не бачили лікарі в інших клініках, через що був поставлений не вірний діагноз і лікування. В клініці лікар прописав лікування, за результатами обстежень, вже стало значно легше. Все чудово пройшло, дякую.
Любов 07 Січень 2026
Ми залишились цілком задоволені. Лікар, Любич Олена Володимирівна, приємна людина, близька в спілкуванні, надала консультацію і хороші рекомендації. Клініка чудова, без зауважень
Вікторія 21 Грудень 2025
Дуже добре пройшов візит до лікаря, Дерев'янко Євген Сергійович. Приємний лікар, надав поради, назначив лікування.
Ростислав 08 Грудень 2025
Все нормально було на консультації в лікаря, Рудь Анна Ігорівна.
Ольга 01 Грудень 2025
В мене була консультація з лікарем офтальмологом Безносенко Оленою Леонідівною, я задоволена візитом. Мені дуже сподобалась лікарка, вона дуже уважна, все детально роз'яснила мені. Дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew