Одеса
Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів

Ціни клініки Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів

Клініка
28відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Інфектологія Кардіологія Неврологія Терапія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Ineo на вул. Космонавтів, 32 — це сучасний простір турботи про здоров’я всієї родини. Тут ви можете пройти УЗД, здати всі необхідні аналізи, зробити ЕКГ та отримати консультації досвідчених спеціалістів. У нас приймають уролог, гастроентеролог, гінеколог, кардіолог, невропатолог, дерматолог, який професійно видаляє новоутворення, а також судинний хірург, що проводить сучасне лазерне лікування варикозу. Окрім цього, ви можете укласти декларацію з терапевтом або педіатром та отримувати медичну допомогу за підтримки НСЗУ. Ми створили комфортні умови, сучасне обладнання та команду, якій можна довірити найдорожче — ваше здоров’я.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Космонавтів, 32на карті
Хаджибейський
Наведений нижче прайс-лист є неповним, і представлений для загального ознайомлення з цінами клініки. Точну вартість необхідних послуг Вам озвучить оператор нашого колл-центру при підтвердженні запису.
Інфектологія
Вакцинація