Одеса
Алергоцентр «SOUTH»

Алергоцентр «SOUTH»

Медичний центр
94відгуки
add_box Алергологія Дієтологія Імунологія Педіатрія Терапія Лабораторна діагностика
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«SOUTH» — це медичний заклад, в якому ви можете отримати кваліфіковану медичну допомогу від досвідчених лікарів за такою спеціалізацією, як: алергологія, педіатрія, імунологія, терапія, дієтологія
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Воробйова, 5а, каб. №308на карті
Пересипський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«SOUTH» це алергоцентр, у якому надається висококваліфікована медична допомога для пацієнтів різної вікової групи.

Напрями

У медцентрі Вам зможуть надати допомогу за такими напрямками:

• алергологія;
  • імунологія;
  • дієтологія;
  • терапія;
  • педіатрія.

Фахівці

В алергоцентрі «SOUTH» працюють досвідчені лікарі, які постійно вдосконалюють свої практичні та теоретичні знання за допомогою навчальних семінарів, майстер-класів, науково-практичних конференцій та курсів.

Алерголог проводить діагностику хвороб, збирає анамнез, призначає обстеження і визначає методику лікування для кожного пацієнта індивідуально. Якщо ж ви зіткнулися із порушеннями роботи імунної системи, то вам допоможе лікар-імунолог.

Часто визначити істинні причини хвороб у дитини, досить складний процес. Тільки кваліфікований лікар може провести правильну і безпечну діагностику, з урахуванням вікової категорії дитини. Алергія може вплинути на всі системи організму, тому для прояснення захворювання необхідна консультація суміжних спеціалістів.

Діагностика і методика лікування

В алергоцентрі «SOUTH» виконують наступні види діагностики: лабораторне, інструментальне, молекулярне, інформаційне дослідження, а також ImunoCAP ISAC.

До одного з найефективніших видів лікування алергічних реакцій відносять АСІТ-терапію. Вона заснована на виробленні імунітету до алергену, шляхом введення його в невеликих дозах.

Лікарі медичного закладу застосовують повний цикл діагностики, лікування і профілактики. До нього належать:

• ПРІК і ПАТЧ тестування;
  • колегіальність;
  • АСІТ;
  • вимір IgE-антитіл за допомогою ImmunoCAP ISAC.

Ця передова технологія дозволяє одномоментно вимірювати рівень IgE-антитіл за допомогою панелі, яка містить 112 компонентів із 51 джерела алергенів. При цьому витрачається тільки 30 мкл сироватки або плазми крові.

Також, в клініці діє унікальна програма лікування, в яку входить:

• супровід пацієнтів на всіх етапах лікування;
  • взаємодія із профільними фахівцями;
  • визначення генетичного профілю;
  • дослідження мінералограмми організму з аналізу волосся.

Переваги

Унікальність центру «SOUTH»:

• відзнака «Лідер у молекулярній алергології» (Українська Школа Алергології і Імунології);
  • співпраця з УШМА та IN Uni MAI (Міжнародний університет молекулярної алергології та імунології) (Відень);
  • використання препаратів компанії ROXALL (Німеччина).
Перевірені відгуки про клініку
Владислава 06 Лютий 2025
Чудово все було у клініці. Клініка мені дуже сподобалася.
Анжела 03 Лютий 2025
Все добре, але клініку важко знайти, відсутні достатні орієнтири.
Анастасія 20 Грудень 2024
У клініці нам дуже все сподобалося. Лікарі та медперсонал виконують свою роботу професійно, мають доволі хороше відношення до пацієнтів. Загалом наш візит у дану клініку пройшов напрочуд добре.
Ксенія 02 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася, все було доволі комфортно.
Світлана 22 Серпень 2024
Клініка мені сподобалася, дякую.