ЛОР-центр та Центр слуху БЕТТЕРТОН Львів

Медичний центр
28відгуків
add_box Оториноларингологія Сурдологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
ЛОР-центр та Центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 10:00 - 16:00
вул. Городоцька, 81на карті
Галицький
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
10 відгуків
Катерина 10 Жовтень 2025
Все пройшло чудово. Дякую.
Світлана 20 Січень 2024
Сподобалась клініка. Я навіть не очікувала, що клініка така класна.
Петро 20 Грудень 2023
Все сподобалось. Хороший персонал у  клініці. Все добре.
Ольга 13 Червень 2023
Усе пройшло на найвищому рівні - оперативно, якісно, професійний персонал. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Тетяна 20 Травень 2020
Легко знайти. все чисто, стерильно, всі в масках.
Степан 26 Липень 2018
Прийом відбувся по графіку, відношення до пацієнтів хороше. Дякую за роботу, я повністю залишився задоволений візитом.
Кирил 29 Березень 2017
Девушка очень приветливая и внимательная.
Христина 09 Вересень 2016
Коли я зайшла в центр, сподобалося, що привітно зустріли, привітний персонал.
Тетяна 07 Вересень 2016
Я прийшла, мене пригостили кавою, я почекала 2 хвилини, мене провели до лікаря, я з нею гарно поспілкувалась, вона мені все докладено пояснила, провела діагностику, те що мені біло потрібно і я пішла задоволена!
Дмитрий 10 Травень 2016
Рецепция хорошая, комфорт, есть зона ожидания, где диван и можно присесть ожидать, ремонт нормальный, есть wi-fi и возможность рассчитаться картой, все очень доступно и понятно, есть буклеты. Четко, вовремя приняли, как и было оговорено.
Філії мережі
Все клініки