Чернівці
Юзько медікал центр

Юзько медікал центр

Медичний центр
151відгук
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Пластична хірургія Репродуктологія Терапія ... ще
Yuzko medical center — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У клініці працюють досвідчені сертифіковані фахівці: терапевти, гінекологи, онкогінекологи, урологи, хірурги, УЗД-фахівці, дерматологи. Лікарі проводять всі види гінекологічних операцій. Використовуються малоінвазивні методи лапароскопії та гістероскопії На базі центру діє сучасний гінекологічної стаціонар, в якому пацієнти проходять реабілітацію. Репродуктологи медичного центру здійснюють лікування всіх форм безпліддя (жіночого і чоловічого), у тому числі за безоплатною програмою державних гарантій НСЗУ ДРТ
Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Трепка (О. Боярка), 1ана карті
Шевченківський
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
проспект Незалежності, 116бна карті
Шевченківський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Yuzko medical center — це багатопрофільний медичний центр вищої акредитаційної категорії для всієї родини.

Основні напрямки клініки:

• загальна хірургія
  • комплексна терапія
  • дерматологія
  • профілактичні чек-апи організму
  • ультразвукова діагностика (3D, 4D)
  • лабораторна діагностика

Відділення допоміжних репродуктивних технологій

• Програми штучного запліднення (запліднення in vitro, підготовка, моніторинг та індукція суперовуляції, ембріотрансфер, Зберігання кріоконсервованого матеріалу (ембріонів, ооцитів, сперми), внутрішньоматкова інсемінація спермою чоловіка та інше). З 2024 року медичний центр є учасником державної програми безоплатного лікування безпліддя від НСЗУ
  • Генетична діагностика (доімплантаційна генетична діагностика, аналіз сперми, FISH-метод, Неінвазивна пренатальна ДНК-діагностика резус-фактора плоду, Біопсія бластоцисти Визначення каріотипу амніоцитів вагітності, що розвивається, генетичні скринінги та інше)
  • донорські програми (програми донації ооцитів, донорська сперма, програма донаціїї ембріона, програма сурогатного материнства та інше)

Операційне відділення

• Лапароскопія (Лапароскопія при пухлинах яєчників, лапароскопічна міомектомія, висічення та видалення ендометріоїдного вузла, висічення та коагуляція вогнищ ендометріозу, лапароскопія при позаматкові вагітності, видалення маткових труб, лапароскопічне втручання з метою лікування трубноперитонеального безпліддя та інше)
  • Гістероскопія (гістероскопічна корекція при аномаліях розвитку матки, гістерорезектоскопія при гіперплазії ендометрія, гістероскопія поліпу, гістерорезектоскопія при фіброміомі матки, гістероскопічна резекція при внутрішньоматкових сінехіях та інше)
  • Естетична гінекологія (видалення кісти бартолінієвої залози, відновлення цнотливості (гімену), пластика малих статевих губ, корекція стресового нетримання сечі, корекція рубців, пілінг інтимної зони, інтимна контурна пластика та інше)
  • Урологічні операції (роз’єднання синехій крайньої плоті, трансуретральна резекція новоутворень сечового міхура, стентування сечоводу, пластика короткої вуздечки статевого члену, видалення парауретральної кісти, вазорезекція та інше)
  • Загальна хірургія (лапаротомічна резекція тонкої кишки з накладанням анастомозу, пластика пупкової грижі, грижі білої лінії живота, післяопераційної вентральної грижі, лапароскопічна корекція діастазу прямих м язів живота, лапароскопічна апендектомія, видалення атером, ліпом підшкірної клітковини, лапароскопічна холецистектомія та інше)
  • Онкогінекологія (видалення матки з додатками при злоякісних пухлинах лапаротомним шляхом, видалення матки з додатками при злоякісних пухлинах лапароскопічним шляхом)
  • ЛОР-хірургія (Аденотомія (видалення аденоїдів), септопластика, ринопластика, функціональна ендоскопічна хірургія синусів, парацентез, тонзилектомія та інше)

Лікарське відділення

• Гінеколог (консультації для лікування та профілактики гінекологічних захворювань, консультації з питань лікування ендометриту, безпліддя, з питань естетичної гінекології)
  • Уролог
  • Терапевт
  • Дерматолог (консультація лікаря-дерматолога, дерматоскопія утворень з фотофіксацією, кріодеструкція новоутворень рідким азотом, видалення вірусних бородавок, радіохвильове видалення новоутворень)

Діагностичне відділення

• УЗД вагітних (скринінгові УЗД різних термінів, проміжні УЗД вагітних, фолікулометрія, допплерометрія судин маткових артерій, доплерометрія артерій пуповини, біофізичний профіль плода, цервікометрія та інше)
  • УЗД дорослих ( УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура, тазового дна, молочних залоз, органів малого тазу, щитоподібної залози, легень, лімфатичних вузлів, доплерометрія судин рук, ніг, голови, шиї, ЕХО-кардіографія та інше)

У нашому медичному центрі ви також можете:

• замовити онлайн-консультації спеціалістів
  • пройти комплексні чек-апи всього організму
  • здати усі необхідні аналізи
Перевірені відгуки про клініку
Тетяна 20 Серпень 2024
Лікар, Чабанюк Світлана Іванівна, була дуже уважна, дуже приємна та ввічлива, все мені пояснювала, відповідала на всі мої питання. Я повністю задоволена роботою лікаря. Клініка чудова, все сподобалася, жодного зауваження не було
Аделіна 12 Липень 2024
Водила на консультацію до гінеколога Ясинської Анжели Петрівни дитину, консультацією залишилась задоволеною - був дуже хороший підхід до дитини, докладно усе пояснила, в принципі, усе що потрібно, я почула.
Єлизавета 09 Липень 2024
Клініка гарна, персонал дуже добре працює, візитом задоволена
Богдана 30 Травень 2024
Дуже все сподобалося у клініці.Лікарі у клініці дійсно чудові та чуйні.
Соломія 30 Травень 2024
Прийомом задоволена, все добре, дякую.