Чернівці
Базисмед, медичний центр

Відгуки про клініку Базисмед, медичний центр

Медичний центр
102відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Мамологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
Паркінг
«Базисмед» — медичний центр широкого профілю в Чернівцях. В основі діяльності закладу доказова медицина та інновації. Тут можна зробити УЗД з еластографією, скринінг вагітності, повний комплекс ендоскопічних досліджень, записатись на консультацію до лікарів-спеціалістів понад 25 спеціалізацій, вилікувати варикоз, видалити невуси, зробити інші хірургічні втручання, здати аналізи в лабораторії, підписати декларацію з сімейним лікарем.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Рівненська, 5ана карті
Шевченківський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
35 відгуків
Альбінаст 15 Листопад 2024
Гаврилюк Олександр Дмитрович - хороший лікар і людина, дуже сподобався лікар. Лікар призначив лікування, в той же день хворому стало набагато краще. Ми багато бачили лікарів, але це найкращий лікар, дуже гарно ставиться до пацієнтів. В клініці дуже уважний персонал
Олеся 23 Жовтень 2024
В клініці всі ввічливі, все супер. Дякую.
Світлана 14 Жовтень 2024
Досить часто ходжу в цю клініку. Все подобається.
Дмитро 11 Вересень 2024
Мені клініка сподобалася, дякую.
Валентина 06 Серпень 2024
Найкраща клініка в місті, зверталася сама і з дитиною, хороші спеціалісти, в клініку буду звертатися ще
Надія 26 Липень 2024
Клініка комфортна, дякую.
Наталія 29 Червень 2024
Клініка чудова, привітні дівчата
Василь 17 Червень 2024
Хороша клініка, дуже все сподобалося у цій клініці. Все було добре.
Ангеліна 11 Травень 2024
Класна клініка, мені все дуже сподобалося у цій клініці. Сервіс та комфорт були на найвищому рівні.
Ельза 23 Квітень 2024
Дуже хороша клініка, все було добре, зауважень до персоналу не було
Показати ще 10 Відгукиautorenew