Бровари
«Клініка лікаря Долинського»

Відгуки про клініку «Клініка лікаря Долинського»

Клініка
209відгуків
add_box Гастроентерологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Мануальна терапія Неврологія ... ще
«Клініка Лікаря Долинського» - це багатопрофільний медичний заклад, де досвідчені лікарі ведуть прийом дітей і дорослих. Клініка оснащена сучасним обладнанням. Плюс до всього на базі клініки працюють: ортопедичний салон, денний стаціонар, лабораторна діагностика і т.д.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 8:00 - 18:00
м. Бровари, вул. Шевченко, 10-В, 2 поверхна карті
Без района
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
56 відгуків
Єлизавета 17 Листопад 2024
Клініка дуже сподобалася. Все було надзвичайно добре в цій клініці. Дякую.
Іван 15 Листопад 2024
В клініку зверталися не перший раз, враження як завжди чудові, хороші лікарі
Євгенія 02 Листопад 2024
Я дуже обожнюю цю клініку. Тут надзвичайно хороша атмосфера перебування. До всіх лікарів до яких я зверталася, всі мені допомогли чудово. Загалом ця клініка дуже мені подобається, я всім повністю задоволена.
Маргарита 10 Серпень 2024
Були вперше в цій клініці. Враження залишилися про цю клініку дуже позитивні, нам все дуже сподобалося.
Любов 09 Серпень 2024
Гарна клініка, дуже затишна, уважні дівчата на ресепшен, всі дуже приємні, все швидко і гарно, я дуже задоволена візитом в клініку, клініка сподобалася
Богдан 17 Липень 2024
Візит пройшов швидко та якісно.
МК 13 Липень 2024
В клініку зверталася не перший раз, дуже уважне і турботливе обслуговування
Неоніла 23 Червень 2024
Дуже мені сподобалася клініка, дівчатка в процедурній дуже приємні, уважні, я в захваті. В клініці мені зробили три процедури і є результат, мені стало набагато краще. Клініка дуже сподобалася, вартість, як для мене, дорого, але воно того коштує. В клініку буду надалі звертатися ще
Микола 13 Червень 2024
Невролог Колосова Тетяна Володимирівна - гарна лікарка, на консультації в якої отримав усе, що було потрібно.
Сергій 06 Червень 2024
Прекрасна клініка. Все дуже сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right