Чому я працюю лікарем?
Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Лікар спеціалізується на гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Молодий спеціаліст. Уважна до деталізації скарг, враховуючи усі психологічні особливості кожної пацієнтки, з індивідуальним підходом до кожної пацієнтки. Лікую і обстежую жінок згідно діючих наказів МОЗ України. Націлена на безперервний професійний розвиток, регулярно приймаю участь у майстер класах, вебінарах, курсах по підвищенню кваліфікації. Пропоную комплексний підхід до діагностики, лікування та профілактики всіх захворювань гінекологічного профілю.