Приватні лікарі Софіївської Борщагівки

Лікар Анестезіолог, Педіатр Іванов Ярослав Георгійович на Doc.ua
Спеціаліст дитячої анестезіології та інтенсивної терапії надає невідкладну допомогу маленьким пацієнтам в гострих станах. До Ярослава Георгійовича звертаються з інфекційними та вірусними дитячими захворюваннями, хворобами ЛОР-органів і легкими порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту. Ярослав Георгійович надає невідкладну допомогу в будь-яких, навіть самих екстремальних ситуаціях, «веде» гематологічних, онкологічних хворих, з політравмою, нейроінфекціями
Лікар Стоматолог, Ендодонт Бречко Олексій Олексійович на Doc.ua
Специализируется на терапевтической стоматологии, эндодонтии. Занимается лечением кариеса любой сложности, извлечением сломанных инструментов из корневых каналов, прямыми и непрямыми реставрациями
Лікар Пародонтолог Гарбар  Анастасія  Борисівна на Doc.ua
Володіє сучасними та інноваційними методиками лікування тканин пародонта. Проводить комфортну чистку зубів та підбирає методи індивідуально під кожного пацієнта.
Лікар Педіатр Ткачук Юлія Миколаївна на Doc.ua
ʼЛікар здійснює ведення пацієнтів від народження. Проводить вакцинацію відповідно до Національного календаря щеплень, складає індивідуальні графіки вакцинації, а також виконує щеплення рекомендованими вакцинами. Надає консультації з догляду за новонародженими та з питань введення прикорму, займається профілактикою захворювань дитячого віку. Проводить діагностику й лікування дитячих захворювань відповідно до сучасних стандартів і принципів доказової медицини, оформлює медичні довідки для дитячого садка та школи. Лікар працює з найпоширенішими дитячими захворюваннями, зокрема хворобами верхніх і нижніх дихальних шляхів (ГРВІ, бронхіт, пневмонія, ларингіт, ларинготрахеїт, назофарингіт), захворюваннями ЛОР-органів (зовнішній і середній отит), хворобами сечовивідних шляхів (інфекції сечовивідних шляхів, цистит), дитячими інфекційними хворобами, залізодефіцитною анемією, атопічним дерматитом та іншими станами. У своїй роботі лікар керується виключно принципами сучасної доказової медицини, приділяє увагу детальним поясненням, підтримці родини та формуванню довірливих відносин з маленькими пацієнтами.
Лікар Невролог Малиш  Тетяна  Юріївна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, Київська обл. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова, 90
Тетяна Юріївна спеціалізується на неврології. Проводить діагностику, профілактику та лікування широкого переліку захворювань центральної та периферичної нервової системи, а також блокади.
Лікар Офтальмолог Коробов Костянтин Володимирович на Doc.ua
Київ, ул. Симиренко, 10
Лікар офтальмолог, працює з дітьми, а також дорослими пацієнтами, проводить промивання слізних шляхів, бульбарні і субкон'юнктивальні ін'єкції. Займається лікуванням косоокості, катаракти, глаукоми, кон'юнктивіту, блефарити, новоутворень повік.
Лікар Терапевт Ель-Голам Ганна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-терапевт приймає пацієнтів із захворюваннями в області дерматології, пульмонології, алергології, гастроентерології та кардіології. Стажувалася на базі німецької клініки UBI по біорегуляційній медицині і активно застосовує спеціальні методи терапії з цієї галузі
Лікар Кардіолог, Ревматолог Павлова Ганна Олександрівна на Doc.ua
Кваліфікований дитячий кардіоревматолог діагностує серцево-судинні захворювання у дітей з раннього віку. Підбирає ефективне лікування вроджених вад серця, системних захворювань сполучної тканини аритмії, ішемічної хвороби серця, міокаридитів і стенокардитів, васкулитів і т.д
Лікар Масажист  Грещишена  Жанна  Василівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Шита  Юлія Олександрівна на Doc.ua
Юлія Олександрівна – докторт педіатр. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань у дітей віком від 0 до 18 років.