Ольга Ігорівна — педіатр і дитячий гематолог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань крові у дітей. Проводить консультації з правильного догляду за дітьми, їх харчування, профілактики захворювань, вакцинації. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей
Досвідчений лікар, виконує ранню діагностику аномалій розвитку і захворювань головного мозку, суглобів, внутрішніх органів у дітей високоінформативним і нешкідливим методом ультразвукової діагностики. Володіє стандартними і спеціалізованими методиками УЗ досліджень дорослих і дітей.
Інна Василівна веде прийом дітей віком від 0 до 18 років. Дає рекомендації і консультує з питань вигодовування, харчування дітей до 1 року, знайомить з правилами догляду за дитиною. Складає індивідуальний графік імунопрофілактичних заходів. Діагностує і призначає комплексне лікування хвороб органів шлунково-кишкового тракту, дихальної, сечостатевої системи, серцево-судинних порушень
Андріученко Інна Іванівна — педіатр, кардіолог. Проводить консультативний прийом дітей з народження до 18 років; огляд; призначення лікування; патронаж новонароджених; консультування з питань догляду за дитиною; консультування та проведення вакцинації
Акушер-гінеколог вищої категорії веде прийом вагітних пацієнток, консультує при можливих патологіях, проблемах з невиношуванням, зачаттям. Лікує широкий спектр захворювань жіночої репродуктивної системи, запальні процеси органів малого тазу, інфекційні та бактеріальні ураження. Крім того, лікар спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики статевих органів
Лікар швидкої неонатальної бригади і лікар відділення інтенсивної терапії новонароджених. Займається лікуванням таких захворювань, як: анемія, артрит, атопічний дерматит, бронхіт, жовтяниця, ГРВІ
Оксана Іванівна спеціалізується на дерматовенерології, косметології та трихології. Проводить консультативний прийом та здійснює діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкірного покриву та похідних – волосся, нігтів, а також слизової оболонки.
Доктор Каширіна-Астаф'єва є досвідченим фахівцем у сфері профілактики, діагностики та етіотропної терапії інфекційних захворювань вірусного і бактеріального походження, а також глистових інвазій у дітей і дорослих.