Приватні лікарі Софіївської Борщагівки

Лікар Гематолог, Педіатр Когут Ольга Ігорівна на Doc.ua
Ольга Ігорівна — педіатр і дитячий гематолог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань крові у дітей. Проводить консультації з правильного догляду за дітьми, їх харчування, профілактики захворювань, вакцинації. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань у дітей
Лікар Ортопед, Травматолог Ткаченко Олександр Григорович на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Олександр Григорович — лікар вищої категорії. Спеціалізується на ортопедії і травматології.
Лікар УЗД-фахівець Боровик Раїса Василівна на Doc.ua
Досвідчений лікар, виконує ранню діагностику аномалій розвитку і захворювань головного мозку, суглобів, внутрішніх органів у дітей високоінформативним і нешкідливим методом ультразвукової діагностики. Володіє стандартними і спеціалізованими методиками УЗ досліджень дорослих і дітей.
Лікар Терапевт, Ендокринолог Терещенко Наталія  Володимирівна на Doc.ua
Ендокринологія та терапія.
Лікар Педіатр Коропець Інна Василівна на Doc.ua
Коропець Інна Василівна
Інна Василівна веде прийом дітей віком від 0 до 18 років. Дає рекомендації і консультує з питань вигодовування, харчування дітей до 1 року, знайомить з правилами догляду за дитиною. Складає індивідуальний графік імунопрофілактичних заходів. Діагностує і призначає комплексне лікування хвороб органів шлунково-кишкового тракту, дихальної, сечостатевої системи, серцево-судинних порушень
Лікар Кардіолог, Педіатр Андріученко Інна Іванівна на Doc.ua
Андріученко Інна Іванівна — педіатр, кардіолог. Проводить консультативний прийом дітей з народження до 18 років; огляд; призначення лікування; патронаж новонароджених; консультування з питань догляду за дитиною; консультування та проведення вакцинації
Лікар УЗД-фахівець Поканевич Наталія Миколаївна на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії веде прийом вагітних пацієнток, консультує при можливих патологіях, проблемах з невиношуванням, зачаттям. Лікує широкий спектр захворювань жіночої репродуктивної системи, запальні процеси органів малого тазу, інфекційні та бактеріальні ураження. Крім того, лікар спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики статевих органів
Лікар Педіатр, Неонатолог Цимбал Олена Іванівна на Doc.ua
Лікар швидкої неонатальної бригади і лікар відділення інтенсивної терапії новонароджених. Займається лікуванням таких захворювань, як: анемія, артрит, атопічний дерматит, бронхіт, жовтяниця, ГРВІ
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Поліщук  Оксана Іванівна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, Київська обл. Софіївська Борщагівка, вул. Академіка Шалімова, 90
Оксана Іванівна спеціалізується на дерматовенерології, косметології та трихології. Проводить консультативний прийом та здійснює діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкірного покриву та похідних – волосся, нігтів, а також слизової оболонки.
Лікар Інфекціоніст Каширіна-Астаф'єва Марина Володимирівна на Doc.ua
Вишневе, вул. Святошинська, 27 а
Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
Доктор Каширіна-Астаф'єва є досвідченим фахівцем у сфері профілактики, діагностики та етіотропної терапії інфекційних захворювань вірусного і бактеріального походження, а також глистових інвазій у дітей і дорослих.